DOLAR 32,2605 -0.06%
EURO 35,0879 -0.02%
GBP 40,8890 -0.12%
ALTIN 2.468,780,12
BITCOIN 21171920,06%
Aracını kurtarmak isterken canından oluyordu

Aracını kurtarmak isterken canından oluyordu

Aracını kurtarmak isterken canından oluyordu - Batı Karadeniz'de kuvvetli yağışın etkisini en çok gösterdiği Zonguldak'ın Devrek ilçesinde bir kişi sel sularında sürüklenen aracını kurtarmak isterken az kalsın canından oluyordu. O anlar ise, bir vatandaş tarafından anbean cep telefonuyla kaydedildi.

ABONE OL
11 Temmuz 2023 07:50
Aracını kurtarmak isterken canından oluyordu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde şiddetli yağışlar sonucunda Melen çayı taştı. Cadde ve sokaklar sular altında kaldı. Sel suları Melen çayı kenarına kurulan Devrek Fuar alanını da etkiledi. Çayın kenarındaki cadde üstüne kurulan fuar alanı suyla doldu. Şiddeti bir şekilde akan su, önüne ne gelirse sürükledi. Bu sırada fuar alanında bulunan bir minibüs te sel sularının etkisiyle sürüklenmeye başladı.

DENGESİNİ KAYBEDİP DÜŞTÜ İKİ ARAÇ ARASINDA KALDI

Aracının sel suları tarafından sürüklendiğini gören bir kişi, aracını elleriyle destek olarak durdurmaya çalıştı. Ancak, dengesini kaybederek suya düştü. Sürüklenen minibüsün altında kalmaktan kurtulan araç sahibi, bu kez sürüklenen başka bir araçla kendi aracı arasında kaldı.

GÖZDEN KAYBOLDU

Sularının sürüklediği iki araç arasında kalan VE onlarla birlikte sürüklenen  bu kişi daha sonra cep telefonu kamerasının görüş alanından çıktı.

KAMERA KAYDI YAPAN KİŞİNİN ENDİŞE DOLU SÖZLERİ

Bu sırada olan biteni  cep telefonu kamerasına kaydeden vatandaşın endişe dolu sözleri de kamera kaydına yansıdı. Canını tehlikeye atıp aracını kurtarmaya  çalışan bu kişinin daha sonra kendisini kurtardığı belirtildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam