DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
GBP 40,6534 0.01%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20499790,44%
Annesinin cinayetinden beraat eden akrabasını düğünde öldürdü

Annesinin cinayetinden beraat eden akrabasını düğünde öldürdü

Annesinin cinayetinden beraat eden akrabasını düğünde öldürdü - Adana'da düğün cinayet... 38 yaşındaki Necmettin Ömer Kapka, annesi Fatime Altundal'ın öldürülmesi sonrası yargılanan ve beraat eden Ali Yeşilağaç'ı öldürdü.

ABONE OL
16 Haziran 2023 10:05
Annesinin cinayetinden beraat eden akrabasını düğünde öldürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Olay, 13 Mayıs akşamı Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi’ndeki Merkez Park içerisinde bulunan bir tesiste düzenlenen düğünde meydana geldi. Akrabasının düğününe katılan Ali Yeşilağaç, kendisine ayrılan masada otururken, bir süre sonra akrabası Necmettin Ömer Kapka geldi.

Taraflar arasında tartışma çıktı ve tartışma sırasında Kapka, tabancayla Yeşilağaç’a ateş açtı. Yeşilağaç kanlar içinde yere yığıldı ve Kapka kaçtı. Yeşilağaç, çağrılan ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

MAKTÜL CİNAYETTEN HÜKÜM GİYMİŞ

Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı araştırmada, Necmettin Ömer Kapka’nın Mersin’deki bir evde saklandığı tespit edildi. Ekiplerin düzenlediği operasyonla Kapka, yakalanarak Adana’ya getirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinde, “Ali Yeşilağaç, annem Fatime Altundal’ın tabancayla vurularak öldürülmesiyle ilgili yargılandı. Delil yetersizliğinden beraat etti. Düğünde karşılaştık. Beni görünce elini beline götürdü. Silah çekeceğini düşündüm ve tabancayla ateş ettim,” dediği öğrenilen Kapka, adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Ali Yeşilağaç’ın ise 2006’nın mart ayında öldürülen Fatime Altundal cinayetinden yargılanıp delil yetersizliğinden beraat ettiği, ayrıca aynı yılın mayıs ayında da tabancayla vurularak öldürülen İsmail Aksu cinayetinden kasten adam öldürmek suçundan 25 yıl hapis cezası aldığı, geçen yıllarda da tahliye edildiği öğrenildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam