DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
GBP 40,2943 -1.04%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20912900,94%
Annesini öldürüp, erkek arkadaşını yaralamıştı: Mahkemede şoke eden savunma…

Annesini öldürüp, erkek arkadaşını yaralamıştı: Mahkemede şoke eden savunma…

Annesini öldürüp, erkek arkadaşını yaralamıştı: Mahkemede şoke eden savunma… - Samsun'da annesi Zerrin Büyük'ü (49) tabancayla başından vurup öldüren, yanındaki erkek arkadaşı Bilgin İ.'yi ağır yaralayan 17 yaşındaki A.A.Ö., ilk kez hakim karşısına çıktı. A.A.Ö.'nün ifadesinde annesi için söyledikleri ise duruşma salonundakileri şoke etti...

ABONE OL
23 Mart 2023 17:20
Annesini öldürüp, erkek arkadaşını yaralamıştı: Mahkemede şoke eden savunma…
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Annesini öldürüp, erkek arkadaşını yaralamıştı: Mahkemede şoke eden savunma…

Olay, 5 Ocak’ta, Canik ilçesi Tevfik İleri Ortaokulu’nda meydana geldi. Bir süre önce eşinden boşanan 3 çocuk annesi Zerrin Büyük, velayeti babalarında olan 2 çocuğunu görmek için okula geldi.

Okul yönetimi de babaları Ali Ö.’yü (47) telefonla arayıp, annelerinin çocukları görmek için okula geldiğini bildirdi. Durumdan haberdar olan büyük oğlu A.A.Ö., okula gelip annesi Zerrin Büyük’ü başından, onun erkek arkadaşı Bilgin İ.’yi (56) ise başından ve göğsünden silahla yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Zerrin Büyük, kurtarılamadı.

Olay sonrası A.A.Ö ve babası Ali Ö., evlerinden yakalanıp gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri sonrası mahkemeye çıkarılan şüphelilerden A.A.Ö. tutuklandı, babası Ali Ö.ye ise ev hapsi verildi. Hakkında 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açılan A.A.Ö., bugün ilk kez hakim karşısına çıktı.

“YARI ÇIPLAK FOROĞRAFLARINI ATTIĞINI GÖRDÜM”

Duruşmada savunma yapan A.A.Ö., şunları anlattı:

“Annemle babamın boşanması sebebiyle psikolojim bozuldu. Babam da hastanede yattı, intihar girişiminde bile bulundu. Annemin Bilgin ile ilişkisi vardı. Yarı çıplak fotoğraflarını ona atıyordu. Telefonunda görmüştüm, Bilgin de ona, ‘Beni çıldırtıyorsun’ yazmıştı.

Bu sebeple annesinin yanına gitmesini istedik. Annem ile Bilgin’in fotoğraflarını arkadaşlarım görmüştü, utanıyor ve sokağa çıkmaya çekiniyordum. Yaşadıklarımızı herkesten gizliyordum.

Olayın olduğu gün velayet duruşması vardı. Sabah adliyeye gittim ama babam beni eve yolladı. Annem beni arayarak kardeşlerimin okulunu sordu. Bir süre sonra babamla konuştum, o da okula doğru gitmiş. Babam, annem ve Bilgin’i okula girerken görmüş.

“YAŞADIĞIM ŞEYLER ÇOK ZOR, RÜYAMDA BU OLAYI GÖRÜP DURUYORUM”

Babam bana o telefon konuşmasında ‘Okula gel’ demedi. Beni bu olayı yapmaya teşvik etmedi. Ben telefonda bu durumu duyduğumda okula gittim. Nasıl oldu ve nasıl gelişti bilmiyorum.

Yaşadığım şeyler çok zor. Rüyalarımda bu olayı görüp duruyorum. Okula gittim, ikisini gördüm. Bilgin’in adını sordum, olay ondan sonra gerçekleşti. Herhangi bir şey konuşmadık.

Silahım dedemden kalma ve normal zamanlarda yanımda taşımıyorum. Okula yaklaştığım esnada babamla denk geldik, telefonla konuştuğunu gördüm. Beni gördüğünde hemen telefonunu kapattı. Silah cebimdeydi ve bendeki silahı görmedi. Babamın bu olayla ilgisi yoktur.

Mahkeme heyeti, sanığı dinledikten sonra, duruşmayı 11 Mayıs’a erteledi. (DHA)

Samsun'da okulda annesini öldüren liseli tutuklandı, babasına ev hapsiİlginizi ÇekebilirSamsun'da okulda annesini öldüren liseli tutuklandı, babasına ev hapsiOkulda annesini öldüren çocuğun babası: Koştum ama yetişemedimİlginizi ÇekebilirOkulda annesini öldüren çocuğun babası: Koştum ama yetişemedimOkulda dehşet! Babasından boşanan annesine kurşun yağdırdıİlginizi ÇekebilirOkulda dehşet! Babasından boşanan annesine kurşun yağdırdı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam