DOLAR 32,3716 0.03%
EURO 34,8045 -0.03%
GBP 40,6912 0.24%
ALTIN 2.394,22-0,10
BITCOIN 19197032,40%
Ankara’da Mansur Yavaş’ın rakibi AKP’den Turgut Altınok

Ankara’da Mansur Yavaş’ın rakibi AKP’den Turgut Altınok

Ankara’da Mansur Yavaş’ın rakibi AKP’den Turgut Altınok - Cumhur İttifakı, 31 Mart'ta yapılması planlanan yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Mansur Yavaş'ın karşısına Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'u çıkaracak.

ABONE OL
25 Temmuz 2023 21:30
Ankara’da Mansur Yavaş’ın rakibi AKP’den Turgut Altınok
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

31 Mart’ta yapılması planlanan belediye başkanlığı seçiminde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na Cumhur İttifakı’nın adayı olarak Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un gösterileceği, Altınok’un ilçe ve mahalle gezilerini de son dönemde artırdığı bildirildi.

CHP’nin adayının yine Mansur Yavaş olacağı belirtildi ancak İYİ Parti’nin de Mansur Yavaş’ı kendi listelerinden göstermeyi planladığı öne sürüldü.

MANSUR YAVAŞ, AKŞENER’İ ZİYARET ETMİŞTİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, yeniden göreve seçilen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı görevine getirilen Oktay Vural’a dün “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirmişti. Bu ziyaretin yerel seçimlere yönelik bir hazırlık olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Gültekin, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “ABB Başkanımız Sayın Mansur Yavaş, Kurultay sonrası yeniden göreve seçilen İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ile İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı görevine getirilen Sayın Oktay Vural’a “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret gerekçesi ile ilgili yapılan manipülasyon içerikli haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam