DOLAR 32,5820 0.12%
EURO 35,0236 0.43%
GBP 40,7365 0.29%
ALTIN 2.423,300,02
BITCOIN 2093545-3,45%
Altınları için hasarlı binaya giren adama eşlik eden polis de öldü

Altınları için hasarlı binaya giren adama eşlik eden polis de öldü

Altınları için hasarlı binaya giren adama eşlik eden polis de öldü - Enkaz altında kalarak ölen polis, evinden ziynet eşyası almak isteyen yaşlı adamı yalnız göndermek istememiş.

ABONE OL
8 Mart 2023 14:55
Altınları için hasarlı binaya giren adama eşlik eden polis de öldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Altınları için hasarlı binaya giren adama eşlik eden polis de öldü

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Elazığ’da, 7.7’lik ilk depremde herhangi bir can kaybı yaşanmazken, 7.6 büyüklüğünde ikinci depremde çöken 1 binada 2 kişi hayatını kaybetti. Pazarcık ilçesi merkezli 6 Şubat’taki ilk depremin ardından Elazığ’da Akpınar Mahallesi Susam Sokak’ta hasar alan 6 katlı bina boşaltıldı. Polis önlem alıp binanın etrafını güvenlik şeridiyle kapattı.

Polis Memuru Halit Baydoğan

AĞIR HASARLI BİNA İKİNCİ DEPREMDE YIKILDI

Binada yaşayanlardan 2 çocuk babası Ali Şara, evinden ziynet eşyalarını almak istedi. Güvenlik önlemi alan polis memurlarından 3 çocuk babası Halit Baydoğan, Şara’nın ısrarları üzerine yalnız gidemeyeceğini söyleyerek kendisine eşlik etti. Şara ve Baydoğan’ın bina içinde olduğu 13.24’te, bu kez Elbistan ilçesi merkezli 7.6 büyüklüğündeki ikinci deprem meydana geldi. Daha önce boşaltılan bina, bu kez yıkıldı, Şara ve Baydoğan enkaz altında kaldı. Arama-kurtarma çalışmalarında, 15 saatin ardından önce Baydoğan’ın, sonra Şara’nın cansız bedenlerine ulaşıldı.

MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Baydoğan, ailesi, sevenleri ve meslektaşlarının katıldığı, Fırat Üniversitesi Hastanesi bahçesindeki törenin ardından gönderildiği memleketi Malatya’da; Şara ise Elazığ’da toprağa verildi. Polis memuru Baydoğan’ın, farklı illerde görev yaptıktan sonra memleketine yakın olması nedeniyle Elazığ’a tayin istediği, 2 ay sonra emekli olacağı öğrenildi.

Ali Şara

(DHA)

Enkaz altında doğum yaptı, 29 gün sonra yavrularıyla sağ kurtarıldıİlginizi ÇekebilirEnkaz altında doğum yaptı, 29 gün sonra yavrularıyla sağ kurtarıldı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster Çocuk deprem Elazığ emekli Fırat Üniversitesi Kahramanmaraş Malatya Polis

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam