DOLAR 49,48400,10%
EURO 55,64360,12%
ALTIN 6.633,21-0,03
BITCOIN 4035790-0.77331%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE

Alevlerin arasında can veren kişinin emniyet müdürü olduğu ortaya çıktı

Alevlerin arasında can veren kişinin emniyet müdürü olduğu ortaya çıktı

ABONE OL
22 Kasım 2025 18:24
Alevlerin arasında can veren kişinin emniyet müdürü olduğu ortaya çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg

Hatay’da 7 katlı apartmanın en alt katında bulunan galeride çıkan yangında yanarak can veren erkek şahsın geçmiş dönemde Belen İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan Volkan Cansever olduğu ortaya çıktı.

Dün, Hatay’ın Belen ilçesine bağlı Fatih Mahallesi’nde yer alan 7 katlı apartmanın en alt katında bulunan oto galeride nedeni henüz belirlenemeyen yangın çıktı.

2 KİŞİ YANARAK HAYATINI KAYBETTİ

Yangın sonrası iş yerinden çıkan dumanları apartmanın içerisini sardı. Yangında; alevler arasında kalan 2 kişi yanarak can verdi. Dumandan etkilenen 14 kişi ise kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.

ALEVLERİN ARASINDA CAN VEREN KİŞİNİN EMNİYET MÜDÜRÜ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan, yangında hayatını kaybeden 2 kişiden erkek şahsın eski Belen Emniyet Müdürü Volkan Cansever olduğu ortaya çıktı. Yaşamını yitiren kadının kimliğinin tespiti için ise çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

cansever-güvenlik-hatay-kaza-yenibakış gazetesi-kktc son dakika
yusuffkisa

    En az 10 karakter gerekli

    Video İzle