DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2056582-1,14%
Akşener’den Erdoğan’a “tür” tepkisi

Akşener’den Erdoğan’a “tür” tepkisi

Akşener’den Erdoğan’a “tür” tepkisi - 'Bizim Alevi’ye de saygımız var. Her türe saygımız var' diyen Erdoğan'a, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den çok sert tepki...

ABONE OL
1 Mayıs 2023 11:40
Akşener’den Erdoğan’a “tür” tepkisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Akşener’den Erdoğan’a “tür” tepkisi

Nevşehir’de konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, “Bizim Alevi’ye de saygımız var. Her türe saygımız var” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çok sert tepki gösterdi. Akşener, “Bu nasıl saygısızlık, Alevi’si Sünni’si hepimiz kardeşiz” dedi.

ERDOĞAN’IN TEPKİ ÇEKEN SÖZLERİ

Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Erdoğan, dün şu ifadeleri kullanmıştı:

– Bay bay Kemal CHP’yi öyle bir hale getirdi ki bu parti, kurucusu olduğu Cumhuriyet’e ve kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal’e hakaret edenlerin yuvasına dönüştü. Kılıçdaroğlu ve şürekasının yönetimi altında CHP, marjinal örgütlerin, LGBT savunucularının, küreselcilerin, mezhepçilik fitnesi çıkarmaya çalışanların koçbaşı haline geldi.

– Sana kim dedi, ‘Alevi misin, değil misin?’ Bizim Alevi’ye de saygımız var. Her türe saygımız var. Bunu söylemene ne gerek var? Sen Aleviliğini yaşa ama anlatmaya gerek yok. Bu tablo, CHP’yle hiçbir ilgimizin olmamasına rağmen bizi bile rahatsız ediyor. Aynı ittifaka mensup birilerinin her gün millete, vatana, bayrağa, ezana, kısaca can feda edilecek değerlere yaptıkları hakaretleri bu kardeşlerimiz daha ne kadar sineye çekecek?

– Hadi şimdi sineye çekiyorlar. Allah göstermesin, yarın öbür gün devletin tüm kurumları bunlara teslim edildiğinde ortaya çıkacak vahim tablonun hesabını nasıl verecekler?

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Sen Aleviliğini yaşa, anlatmana gerek yokİlginizi ÇekebilirErdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Sen Aleviliğini yaşa, anlatmana gerek yok

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam