DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
GBP 40,2943 -1.04%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20696203,92%
Akşener’den Erdoğan’a: Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir

Akşener’den Erdoğan’a: Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir

Akşener’den Erdoğan’a: Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir - İYİ Parti lideri Akşener'in grup toplantısındaki sözlerine televizyon ekranlarından yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan. Erdoğan'a da dikkat et, Tayyip ismine de dikkat et. Konuştuğun zaman buna göre konuş. Beni, kendinle de uğraştırma' dedi. Akşener ise Erdoğan'a Twitter'dan bir tavsiyeyle yanıt verdi...

ABONE OL
30 Mart 2023 09:15
Akşener’den Erdoğan’a: Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Akşener’den Erdoğan’a: Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin TBMM’deki gurup toplantısında gündemi değerlendirmiş sözü Erdoğan’ın Hatay’da attığı hastane temellerine getirmişti. Akşener, “Boş araziye temel atarak Türkiye’yi kandırmaya çalıştılar” ifadelerini kullandı.

Akşam saatlerinde ortak yayında televizyon ekranlarına çıkan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti lideri Akşener’i bu sözleri nedeniyle hedef aldı.

“BENİ KENDİNLE UĞRAŞTIRMA”

Akşener’e seslenen Erdoğan “Bizim adımıza dikkat et. Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan. Erdoğan’a da dikkat et, Tayyip ismine de dikkat et. Konuştuğun zaman buna göre konuş. Beni, kendinle de uğraştırma” dedi.

“PAPATYA ÇAYI İÇ”

Akşener ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisiyle yönelik sözlerine sosyal medya hesabından Erdoğan’ın videosunu da yayınlayarak yanıt verdi. Akşener paylaşımında, “Giderayak seni çok gergin gördüm Recep Bey. Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir” ifadelerini kullandı.

Meral Akşener'den Erdoğan'a sert tepki…İlginizi ÇekebilirMeral Akşener'den Erdoğan'a sert tepki…Önce temel at sonra ihaleye çıkİlginizi ÇekebilirÖnce temel at sonra ihaleye çıkBir temel atma skandalı daha...İlginizi ÇekebilirBir temel atma skandalı daha…

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam