DOLAR 32,5154 -0.08%
EURO 34,9602 0.33%
GBP 40,8202 0.56%
ALTIN 2.434,560,48
BITCOIN 2073297-4,23%
AKP’nin bayraklarını itfaiye astı, polis korudu

AKP’nin bayraklarını itfaiye astı, polis korudu

AKP’nin bayraklarını itfaiye astı, polis korudu - AKP, seçim propagandasını hem devlet kurumlarının hem de belediyelerin imkanlarını kullanarak yürütmeye devam ediyor. AKP’li Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin itfaiye araçları, Karadeniz Sahil Yolu’na AKP’nin bayraklarını astı. Bayrak asan itfaiye araçlarının güvenliğini emniyet müdürlüğü ekipleri sağladı.

ABONE OL
1 Mayıs 2023 13:10
AKP’nin bayraklarını itfaiye astı, polis korudu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Cumhur İttifakı, Türkiye’nin hemen ilinde devletin ve belediyelerin imkanlarını kullanarak seçim çalışması yürütüyor.

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun birinci sıra milletvekili adayı olduğu Trabzon’da da benzer örnekler yaşanıyor.

AKP’nin seçim otobüsünün Karayolları Bölge Müdürlüğü önünde bekletildiği Trabzon’da, AKP’li belediyeye ait itfaiye araçlarının seçim bayraklarını astığı anlar vatandaşlar görüntüledi.

Karadeniz Sahil Yolu’nda kent merkezi noktalarına AKP’nin bayraklarını asan itfaiye araçlarını Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nün araçlarının koruduğu görüldü.

“ARTIK BUNLAR SINIRI AŞTI”

Trabzon’da kamu kaynaklarının AKP’nin emrine sunulduğunu ve bunun yasa dışı uygulama olduğunu ifade eden CHP Ortahisar Belediye Meclis üyesi Cüneyt Zorlu, şöyle konuştu:

*Adil bir seçim ortamı yaşanmayacağını biliyorduk. Ama artık bunlar sınırı aştı. Göz göre çekinmeden fütursuzca devletin tüm kaynaklarını AKP için kullanmaya devam ediyorlar.

*Seçim sürecinden önce devletin paralarını kasalarına indirenler şimdi o kaynakları seçim propagandası için kullanıyorlar. Bununla da yetinmiyorlar, belediyelerin, devlet kurumlarının imkanlarını kendileri için seferber ediyorlar.

*Duyarlı vatandaşlar sayesinde görüyor ki, AKP’li Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, milletin canı ve malı için her an hazırda bulundurulması gereken itfaiye araçlarını afiş asmak için kullanmaktan çekinmemiş.

*Bu yasa dışı bir uygulamadır. Sayın Vali İsmail Ustaoğlu’nu bu konuda göreve çağırıyorum.

Devletin itfaiye aracıyla AKP bayrakları astılarİlginizi ÇekebilirDevletin itfaiye aracıyla AKP bayrakları astılar

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster AKP CHP Emniyet Meclis Polis seçim TRABZON Türkiye uygulama

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam