DOLAR 32,3607 -0.39%
EURO 34,7285 -0.29%
GBP 40,6314 -0.27%
ALTIN 2.394,60-1,14
BITCOIN 19037950,87%
AKP’li vekil, bakanlık için masaya vuramadığı yumruğu kardeşi için vurmuş

AKP’li vekil, bakanlık için masaya vuramadığı yumruğu kardeşi için vurmuş

AKP’li vekil, bakanlık için masaya vuramadığı yumruğu kardeşi için vurmuş - Seçim öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Elazığ’a bakanlık verilmesi talebinde bulanacağını belirterek, ‘Beni bilen bilir ben yeri geldiğinde masaya yumruğumu da koyarım’ diyen AKP’li vekilin kardeşi DSİ 9. Bölge Müdürlüğü Yardımcılığı'na atandı. Bu atama 'bakanlık için masaya vuramadığı yumruğu kardeşi için vurmuş' yorumlarına neden oldu...

ABONE OL
8 Ekim 2023 11:45
AKP’li vekil, bakanlık için masaya vuramadığı yumruğu kardeşi için vurmuş
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

14 Mayıs seçimlerinde AKP’den Elazığ Milletvekili seçilen Erol Keleş, seçim öncesinde Elazığ’a bakanlık verilmesi talebinde bulanacağını bunu için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın karşısına çıkacağını belirtmişti.

AKP’li Keleş, “Burada güçlü bir şekilde Cumhur İttifakı olarak 5-0 meclise gideceğiz. Ve ben söz veriyorum Cumhurbaşkanı’nın karşısına çıkacağım; başım dik alnım açık olarak, buraya bakanlığı isteyeceğim. Beni bilen bilir ben yeri geldiğinde masaya yumruğumu da koyarım, yumrukla da kalmam masayı ikiye de bölerim” ifadelerini kullanmıştı.

“YUMRUĞUNU BAKANLIK İÇİN DEĞİL KARDEŞİ İÇİN VURMUŞ MASAYA”

Bu sözlere rağmen yeni kabinede Elazığ’a bakanlık verilmedi. Ancak Erol Keleş’in AKP’den Elazığ Milletvekili seçilmesinin ardından DSİ 9. Bölge Müdürlüğünde Barajlar ve HES Şube Müdürü olarak görev yapan kardeşi Ergün Keleş Bölge Müdür Yardımcılığı’na atandı.

Erol Keleş’in vekil seçilmesinin ardından kardeşinin Bölge Müdür Yardımcılığı’na atanması seçim bölgesi Elazığ’da “Bakanlık için masaya vuramadığı yumruğu kardeşi için vurmuş” yorumlarına neden oldu…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam