DOLAR 32,3588 -0.02%
EURO 34,9104 0.3%
GBP 40,7221 0.29%
ALTIN 2.384,98-0,48
BITCOIN 19855673,24%
AKP’li üç ismi hedef alan Ebubekir Sofuoğlu’na soruşturma

AKP’li üç ismi hedef alan Ebubekir Sofuoğlu’na soruşturma

AKP’li üç ismi hedef alan Ebubekir Sofuoğlu’na soruşturma - Skandal açıklamalarıyla bilinen Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu hakkında Sakarya Üniversitesi soruşturma başlattı. Sofuoğlu, 6284 sayılı kanunu savunan AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, AKP Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'a 'Cehennemlikler' göndermesi yapmıştı.

ABONE OL
14 Nisan 2023 16:25
AKP’li üç ismi hedef alan Ebubekir Sofuoğlu’na soruşturma
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

AKP’li üç ismi hedef alan Ebubekir Sofuoğlu’na soruşturma Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörlüğü, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu hakkında ceza ve disiplin soruşturması başlattı.

SAÜ Rektörlüğünden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’nun şahsi twitter hesabı üzerinden 11 Nisan 2023 tarihinde yayınlamış olduğu mesajın içeriğinde bulunan ‘Listenin neresinde olurlarsa olsunlar, Kabe’nin örtüsüne sarılı olsalar bile, cehennem soğuyuncaya kadar cehennem soğuyuncaya kadar cehennem soğuyuncaya kadar…’ ifadelerinden kaynaklı olarak Rektörlüğümüzce Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu hakkında hem disiplin ve hem de ceza soruşturması başlatılmıştır.”

NE OLMUŞTU?

6284 sayılı ‘Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanunu’na karşı olan Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, kanunu savunan AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, AKP Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’a ‘Cehennemlikler’ göndermesi yapmıştı. AKP’li üç ismin fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan Sofuoğlu, altına, “Listenin neresinde olurlarsa olsunlar, Kabe’nin örtüsüne sarılı olsalar bile, Cehennem soğuyuncaya kadar, Cehennem soğuyuncaya kadar, Cehennem soğuyuncaya kadar…” notunu düştü.

Ebubekir Sofuoğlu’ndan AKP'li kadın yöneticilere: Cehennemliklerİlginizi ÇekebilirEbubekir Sofuoğlu’ndan AKP'li kadın yöneticilere: CehennemliklerEbubekir Sofuoğlu, yumruk atan AKP'li vekili savundu: 'Adamın dibiymiş'İlginizi ÇekebilirEbubekir Sofuoğlu, yumruk atan AKP'li vekili savundu: 'Adamın dibiymiş'

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam