DOLAR 32,3580 -0.01%
EURO 34,7973 0%
GBP 40,7094 0.28%
ALTIN 2.394,37-0,09
BITCOIN 19260852,94%
AKP’li belediye, CHP’nin afişlerini söküp kendi afişlerini astı

AKP’li belediye, CHP’nin afişlerini söküp kendi afişlerini astı

AKP’li belediye, CHP’nin afişlerini söküp kendi afişlerini astı - AKP’li Malatya Büyükşehir Belediyesi, CHP Genel Başkanı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın seçim propagandası amacıyla üst geçitlere afişlerin asılmasının yasak olduğunu belirterek söktü. Ancak CHP’li Ağbaba’nın afişlerinin kaldırılmasının ardından aynı üst geçitlere AKP’nin Malatya Milletvekili adaylarının afişleri asıldı.

ABONE OL
28 Nisan 2023 13:10
AKP’li belediye, CHP’nin afişlerini söküp kendi afişlerini astı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

AKP’li belediye, CHP’nin afişlerini söküp kendi afişlerini astı

AKP’li Malatya Büyükşehir Belediyesi, CHP’nin üst geçitlere astığı afişleri belediye ekiplerince toplatmasının ardından aynı üst geçitlere AKP’li milletvekili adaylarının afişleri asıldı.

“BU KADAR AYRIMCILIK VİCDANSIZLIKTIR”

AKP’li milletvekili adaylarının üst geçitlere astığı afişlerin önünde açıklama yapan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, şu ifadeleri kullandı;

“Sevgili Malatyalılar size, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı şikayet etmek istiyorum.  Geçtiğimiz günlerde kendi cebimden vererek yaptırmış olduğum pankartları bir gün aniden hepsini söktüler. Sebebini sorduğumda ise, üst geçitlere olmayacağını söylediler ve ben de bir şey demedim.

Ancak dün itibariyle üst geçitlere benim afişlerimi söktükleri yerlere AK Parti adaylarının afişlerini asmışlar. Ben kendi paramla yaptırdım, bu kadar ayrımcılık, vicdansızlık olmaz. Bunu Malatyalıların vicdanına bırakıyorum. Sayın Selahattin Gürkan, siz bütün Malatya’nın Büyükşehir Belediye Başkanısınız. Bunu size yakıştıramadığımı belirtmek istiyorum.

Hatta benim ortak olduğum iş yerinin bulunduğu yere de afişimi söküp AK Partili adayların afişini asmışlar. Yakıştıramadım, milletimiz ve Malatyalıların vicdanına bırakıyorum. Keşke bu afiş asma hızını depremde gösterseydiniz.

Keşke bu afiş asma hızını çadırlarda gösterseydiniz. Ben afişleri kendi cebimden yapıyorum, bu arkadaşlar afişleri hangi kaynaktan yapıyor merak ediyorum. Ayrıca Malatya’daki bütün bilboardları AK Parti’nin afişleriyle donattılar.

Onu da hangi parayla yaptıklarını sormak istiyorum. Malatya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşın parasıyla seçim propagandası yapıyor. Tekrar söylüyorum; keşke bu afiş asma hızlarını depremde gösterselerdi. Depremde yok olanlar bugün ortaya çıkmış. Malatyalılara şikayetimdir.”

Kayyum belediye, CHP’nin seçim bürosu önünde yol çalışması başlattıİlginizi ÇekebilirKayyum belediye, CHP’nin seçim bürosu önünde yol çalışması başlattıKılıçdaroğlu mitingi öncesi afiş 'savaşları'İlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu mitingi öncesi afiş 'savaşları'

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam