DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
GBP 40,6534 0.01%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20427706,55%
AKP’li başkan sosyal medyadan isyan etti

AKP’li başkan sosyal medyadan isyan etti

AKP’li başkan sosyal medyadan isyan etti - 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerine az bir süre kala Ordu AKP İl Başkanı Halit Tomakin, sosyal medyadan adaylara isyan etti. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslerini ulaştıramadıklarını belirten Tomakin, seçimde yaşanacak riskleri üstlenmek istemediğini söyledi.

ABONE OL
11 Nisan 2023 06:20
AKP’li başkan sosyal medyadan isyan etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

AKP’li başkan sosyal medyadan isyan etti

Seçimlere az bir süre kala Ordu AKP’de kazanlar kaynamaya başladı.

Beş milletvekili gönderen kentte Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in ilk sırada olduğu listeye AKP İl Başkanı Halit Tomakin itiraz ederek sorumluluğu üstüne almayacağını belirtti.

“ADAYLARA CİDDİ İTİRAZ EDİLİYOR”

Kendisine ait sosyal medya hesabından açıklama yapan AKP İl Başkanı Halit Tomakin, yüzyılın seçimine az bir süre kaldığını belirterek şunları yazdı:

*Aday listelerimiz Genel Merkez tarafından ilan edildi ancak İl Başkanı olarak bulunduğum şehirde sorumluluğu üzerinde taşıyan birisi olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza ancak buradan seslenme şansım var çünkü sesimiz ulaştırılmıyor.

*Ordu halkı aday listelerimize çok ciddi bir şekilde itiraz ediyor. Ordu’da yapılmış bunca işlerin üzerinden böyle bir aday listesi ile milletimizin karşısına çıkmanın, seçim günü akşamı Ordu ilimizde milletvekili seçimlerinde yaşayabileceğimiz riskleri açıkçası üstlenmek istemiyorum.

*Dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanım, sesimizi duymanızı ve geldiğimiz noktada istifanın eşiğinde olduğumuzu arz ediyor, takdir ve talimatlarınızı bekliyoruz. Saygılarımla

AKP'li belediyenin, muhtarlara harcadığı para dudak uçuklattıİlginizi ÇekebilirAKP'li belediyenin, muhtarlara harcadığı para dudak uçuklattı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam