DOLAR 32,3769 0.17%
EURO 35,0379 -0.17%
GBP 40,9854 0.2%
ALTIN 2.324,840,25
BITCOIN 2264318-0,41%
AKP binasına ateş açan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı

AKP binasına ateş açan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı

AKP binasına ateş açan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı - Adana'da AKP Çukurova İlçe Başkanlığı'na pompalı tüfek ile ateş açtıktan sonra yakalanıp tutuklanan Erdem Kaya (24), ifadesinde 'İçeride kimseyi göremedim. Fişek bitene kadar ateş ettim. Tabela ve parti camlarına doğru ateş ettim' dedi.

ABONE OL
22 Nisan 2023 17:10
AKP binasına ateş açan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

AKP binasına ateş açan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı

Olay, önceki gün saat 16.00 sıralarında Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi’nde meydana geldi. Erdem Kaya, AKP Çukurova İlçe Başkanlığı’nın bulunduğu binaya pompalı tüfekle 12 el ateş etti; tavanda ve camlarda saçma delikleri oluştu.

Binanın kapısının açamayınca elindeki tüfeği bırakıp, yürümeye başlayan saldırgan, polis ekiplerince yakalandı. O anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

“ATATÜRK İÇİN YAPTIM”

Emniyete götürülmek üzere polis aracına bindirilen Kaya, neden saldırdığı yönündeki soruya, “Atatürk için yaptım. CHP’nin binasına sıktılar. Kimin sıktığını bilirler. Cesur olun, cesur. Türkiye cesur olsun” dedi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Depremde hasar gören evi boşaltılan Kaya, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kaya, polisteki ifadesinde “3500 liraya aldığım tüfeği gitar çantasına koydum. Birkaç yıl önce aldığım çelik yeleği giydim. Eve yakın olan AK Parti binasına ateş etmeye karar verdim. İçeride kimseyi göremedim. Fişek bitene kadar ateş ettim. Tabela ve parti camlarına doğru ateş ettim. Bitince yedek şarjörümü de taktım” dedi.

Olaya ilişkin soruşturma sürüyor. (DHA)

İstanbul'da AKP seçim bürosunun önünde silah sesleriİlginizi Çekebilirİstanbul'da AKP seçim bürosunun önünde silah sesleriAKP'li başkandan depremzedeye tepki çeken sözlerİlginizi ÇekebilirAKP'li başkandan depremzedeye tepki çeken sözler

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam