DOLAR 32,3214 0.21%
EURO 35,1413 0.01%
GBP 41,0564 0.08%
ALTIN 2.297,230,88
BITCOIN 2295477-0,43%

Aile Eğitim Programının İlk Ayağı Dipkarpaz’da Tamamlandı

ABONE OL
28 Kasım 2014 15:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

EĞİTİMİ TAMAMLAYAN 28 KADINA SERTİFİKALARI VERİLDİ

SİBER: KADINI YETİŞTİRMEK, GELECEK NESİLLERİ YETİŞTİRMEK ANLAMINA GELİR

GÜRPINAR: EĞİTİM PROGRAMI AİLE İÇİ SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE YARDIMCI OLMAYI VE DİYALOĞU ARTIRMAYI, DAHA SAĞLIKLI AİLE İÇİ İLETİŞİM SAĞLAMAYI HEDEFLİYOR

SİBER: KADINI YETİŞTİRMEK, GELECEK NESİLLERİ YETİŞTİRMEK ANLAMINA GELİR

Dipkarpaz Belediyesi’nin Ahşap Evleri’nde düzenlenen törende konuşan Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, kadını yetiştirmenin gelecek nesilleri yetiştirme anlamına geldiğini ifade etti.

Meclis Başkanı Siber, kadının aile içi iletişimi sağlayan çok iyi bir yönetici olduğuna vurgu yaparak, verilen eğitimle aile içi iletişimin daha kolay sağlanacağını ve sorunların daha kolay çözüleceğini söyledi.

Siber, daha iyi iletişim ve mutlu bireyler olmanın aileden geçtiğini, ailenin mutluluğunun da toplumun genel yapısına yansıdığını vurguladı.

GÜRPINAR: DAHA SAĞLIKLI AİLE İÇİ İLETİŞİM…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar da, eğitim programının; aile içi sorunların çözümünde yardımcı olmayı ve diyaloğu artırmayı, daha sağlıklı aile içi iletişim sağlanmasına katkıda bulunmayı hedeflediğini söyledi.

Gürpınar, aile ve toplumun temelinde kadının büyük rol oynadığını vurgulayarak, programın toplumsal sorunların çözümüne de katkı yapacağına inandığını kaydetti.

Eğitim programının ikincisinin Güzelyurt’ta gerçekleştirileceğini belirten Bakan Gürpınar, amaçlarının sosyal alanda en iyi hizmeti vermek olduğunu vurguladı.

ESENDAĞLI

KKTC Telsim Kurumsal Satış Müdürü Sevim Beşok Esendağlı ise, çocuklardan başlayarak toplumda mutlu bireylerin oluşmasına büyük önem verdiklerini, bu nedenle bu tür sosyal projelere destek verdiklerini söyledi.

Esendağlı, mutlu ve huzurlu aileler oluşması için katkıda bulunmaya her zaman hazır olduklarını bildirdi.

Dipkarpaz Belediyesi Asbaşkanı Osman Kaba da programa katkı koyanlara teşekkür etti.

Kaynak: TAK

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam