DOLAR 32,5116 0.07%
EURO 34,8746 -0.29%
GBP 40,7214 -0.2%
ALTIN 2.450,280,59
BITCOIN 20873100,76%
Ahmet Davutoğlu ile karşılaşan Ümit Özdağ: Ahmet Bey gel ya

Ahmet Davutoğlu ile karşılaşan Ümit Özdağ: Ahmet Bey gel ya

Ahmet Davutoğlu ile karşılaşan Ümit Özdağ: Ahmet Bey gel ya - Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Konya’nın Ereğli ilçesinde seçim çalışması yaptığı sırada karşılaştığı Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na “Ahmet Bey gel ya” diyerek seslendi. Davutoğlu ise, bu çağrıya bulunduğu seçim otobüsünden el sallayarak karşılık verdi.

ABONE OL
28 Nisan 2023 16:35
Ahmet Davutoğlu ile karşılaşan Ümit Özdağ: Ahmet Bey gel ya
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala siyasi parti liderleri ve adaylar çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da bugün seçim çalışmaları kapsamında Konya’daydı.

DAVUTOĞLU EL SALLAYARAK DEVAM ETTİ

Konya’nın Ereğli ilçesinde partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen iki lider, caddede karşılaştı. Davutoğlu’nu seçim otobüsünde gören Ümit Özdağ, “Gel Ahmet Bey ya” diye seslendi. Davutoğlu ise, seçim otobüsü içerisinden Ümit Özdağ’a el salladıktan sonra otobüs yoluna devam etti.

İKİLİ ARASINDA SOĞUK RÜZGARLAR ESMİŞTİ

Geçen sene Kasım ayında Ümit Özdağ, İstiklal Caddesi’nde yaşanan patlama nedeniyle Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’na çağrı yapmış ve “Başbakanlık yaptın, 2015 yılında neler olduğunu çık anlat. Sen sustuğun için insanlar ölüyor” ifadelerini kullanmıştı.

Davutoğlu'ndan Erdoğan'ın rahatsızlığıyla ilgili açıklamaİlginizi ÇekebilirDavutoğlu'ndan Erdoğan'ın rahatsızlığıyla ilgili açıklamaKılıçdaroğlu'ndan Bekir Bozdağ'ın skandal sözlerine tepkiİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu'ndan Bekir Bozdağ'ın skandal sözlerine tepki

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster Ahmet Davutoğlu Başbakanlık Gelecek Partisi İstiklal Caddesi Konya patlama seçim Ümit Özdağ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam