DOLAR 32,5415 -0.04%
EURO 34,8339 -0.18%
GBP 40,5127 -0.09%
ALTIN 2.435,040,22
BITCOIN 2100661-2,94%
Ağır hasarlı binaya Erdoğan’ın posteri asıldı

Ağır hasarlı binaya Erdoğan’ın posteri asıldı

Ağır hasarlı binaya Erdoğan’ın posteri asıldı - Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen illerden biri olan Malatya’nın Battalgazi ilçesinde ağır hasarlı bir binaya “Doğru Zaman Doğru Adam” yazılı ve Erdoğan’ın fotoğrafının olduğu afişin asılması tepki çekti. CHP Malatya Milletvekili adayı Enver Kiraz, “Bu afiş adeta bir itirafın fotoğrafı. Çünkü 21 yıldır ülkeyi yöneten AKP iktidarı, ülkeyi bir çürümüşlüğe, bir yıkıma getirdi, tıpkı bu binanın görüntüsü gibi bir durum hakim” dedi.

ABONE OL
21 Nisan 2023 20:15
Ağır hasarlı binaya Erdoğan’ın posteri asıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Ağır hasarlı binaya Erdoğan’ın posteri asıldı

6 Şubat depremlerinden ağır etkilenen Malatya’nın Battalgazi ilçesinde ağır hasarlı binaya Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üzerinde “Doğru Zaman Doğru İnsan” yazılı pankart asıldı.

“ÜLKE TIPKI BU BİNANIN GÖRÜNTÜSÜ GİBİ”

Bu pankarta ilişkin değerlendirme bulunan CHP Malatya Milletvekili adayı Enver Kiraz şu ifadeleri kullandı:

* Malatya’da bir fotoğraf var yıkılmak üzere olan. Ağır hasarlı bir binaya asılmış üzerinde ‘Doğru zaman doğru adam’ yazıyor, Cumhur ittifakı cumhurbaşkanı adayı için hazırlanmış. Bu afiş adeta bir itirafın fotoğrafı. Çünkü 21 yıldır ülkeyi yöneten AKP iktidarı ülkeyi bir çürümüşlüğe, yıkıma getirdi.

CHP Malatya Milletvekili adayı Enver Kiraz

* Ülkede tıpkı bu binanın görüntüsü gibi bir durum hakim. Ayrıca yaşanan depremle birlikte Malatya ağır hasarlı bunun  nedeni elbetteki bizleri yöneten AKP iktidarı ve onun yerel yöneticilerinin uygulamalarının payı var. Yine depremle mücadele de AFAD, Kızılay gibi kurumlar sınıfta kaldı.

* Yani bir liyakatsızlığı her kurumda her alanda görmekteyiz. Bu pankarttaki yazı ile bir itiraf var tekrar  iktidara geldiğimizde kurumların tümü bu binada olduğu gibi hasar almaya devam edecektir. Bu ifadeyi bütün vatandaşlar doğru değerlendirmelidir. Önünde enkaz kaldıran bir kepçenin arkasındaki yıkılmak üzere olan bir binaya asılan bu afiş hangi aklın hangi mantığın ürünü olabilir bunu anlamakta zorlanıyoruz tabi.

Cami açılışında Erdoğan'ın gündemi muhalefetİlginizi ÇekebilirCami açılışında Erdoğan'ın gündemi muhalefetKılıçdaroğlu: 6-7 yıl geçti ama hâlâ insanlar konteynerde yaşıyorİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu: 6-7 yıl geçti ama hâlâ insanlar konteynerde yaşıyorKılıçdaroğlu: Bu ülkeye huzuru, barışı, sevgiyi, kardeşliği getireceğizİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu: Bu ülkeye huzuru, barışı, sevgiyi, kardeşliği getireceğiz

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster AFAD AKP CHP Cumhurbaşkanı Kahramanmaraş Malatya Recep Tayyip Erdoğan

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam