DOLAR 32,3850 -0.12%
EURO 34,7597 -0.14%
GBP 40,6212 -0.49%
ALTIN 2.411,56-0,95
BITCOIN 2000053-1,26%
AFAD’dan depremzedelerle ilgili açıklama

AFAD’dan depremzedelerle ilgili açıklama

AFAD’dan depremzedelerle ilgili açıklama - Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), deprem bölgesine geri dönüş yapmak isteyen afetzedelerin yol masrafı ve bilet ücreti ödemelerinin kimlik numaralar üzerinden Ziraat Bankası'na yatırılacağını bildirdi.

ABONE OL
6 Mayıs 2023 22:15
AFAD’dan depremzedelerle ilgili açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

AFAD’dan depremzedelerle ilgili açıklama

AFAD’dan, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen depremler sonrasında afet bölgesinde dönmek isteyen vatandaşların dönüş işlemleri ile yol masrafları ödemelerine ilişkin açıklama yapıldı.

Kendi araçlarıyla gitmek isteyenlerin valilik ve kaymakamlarca oluşturulan ve ilan edilen müracaat noktalarına yol masraf belgesi için başvuru yapılabileceği belirtildi.

“KİMLİK NUMARALARI ÜZERİNDEN YAPILACAK”

Depremzedelerin dönüş yaptıkları ildeki müracaat noktalarına geldiklerini bildirerek masraflarını alabilecekleri ifade edilen açıklamada, “Yol masrafı ödemeleri Ziraat Bankasına kimlik numaraları üzerinden yatırılacaktır.” ifadesi kullanıldı.

Toplu taşıma araçlarıyla gitmek isteyenlerin de valilik ve kaymakamlarca oluşturulan ve ilan edilen müracaat noktalarına başvuru yapabilecekleri ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:“Valilik veya kaymakamlarca temin edilen uygun araçlarla (otobüs, minibüs, havayolu, demiryolu vb.) afet bölgesine ulaşım sağlanacaktır. Kendisi bilet alan afetzedeler ise müracaat noktalarına başvurmaları halinde bilet ücretleri Ziraat Bankasına kimlik numaraları üzerinden yatırılacaktır.” (AA)

AFAD açıkladı! 1 ayda 33 bin 77 deprem olduİlginizi ÇekebilirAFAD açıkladı! 1 ayda 33 bin 77 deprem olduKılıçdaroğlu'ndan depremzedelere dikkat çeken çağrıİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu'ndan depremzedelere dikkat çeken çağrı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam