DOLAR 32,5243 -0.06%
EURO 34,9656 0.24%
GBP 40,7653 0.22%
ALTIN 2.423,010,01
BITCOIN 2102825-3,23%
Adaş gelinler belediye başkanı olmak için yarıştı

Adaş gelinler belediye başkanı olmak için yarıştı

Adaş gelinler belediye başkanı olmak için yarıştı - Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya milletvekili aday adayı olmak için istifa etti. Aynı aileden iki kuzenin eşleri olan, biri AKP'li diğeri İYİ Partili adaşlar, belediye başkanı olmak için yarıştı.

ABONE OL
23 Mart 2023 14:05
Adaş gelinler belediye başkanı olmak için yarıştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Adaş gelinler belediye başkanı olmak için yarıştı

Antalya’da Okan Kocakaya’nın geçen hafta İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olmak amacıyla istifasının ardından boşalan Demre Belediye Başkanlığı görevi için mecliste seçim yapıldı.

Seçime Demre Belediye Meclisi’nin 15 üyesinin tamamı katıldı. ‘Millet İttifakı’nın adayı olarak etik gereği CHP’den İYİ Parti grubuna katılan meclis üyesi Gülsüm Cengiz ile ‘Cumhur İttifakı’nın adayı olarak AKP’li meclis üyesi Gülsüm Cengiz (41) seçime katıldı.

İki kuzenin eşleri olan Gülsüm Cengiz’lerin yarışında ipi göğüsleyen, İYİ Partili Gülsüm Cengiz oldu. Gülsüm Cengiz üçüncü turda 8 oy alarak Demre’nin yeni belediye başkanı seçildi.

AKP’li Gülsüm Cengiz ise yedi oyda kaldı. Yeni belediye başkanı Gülsüm Cengiz, Demre’nin de ilk kadın belediye başkanı oldu. Başkan Gülsüm Cengiz, ayrıca Antalya’nın 19 ilçesinde de tek kadın belediye başkanı…

Seçimi eski başkan Okan Kocakaya ve siyasi parti başkanları da izledi. Seçimin ardından Okan Kocakaya, CHP ve İYİ Parti il başkanlarıyla yöneticiler, makamında ziyaret ettikleri Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz’i tebrik etti. (DHA)

Belediye başkanına suikast zanlısı serbest bırakıldıİlginizi ÇekebilirBelediye başkanına suikast zanlısı serbest bırakıldıDepremin 33. günü istifa eden vali şiir yazdıİlginizi ÇekebilirDepremin 33. günü istifa eden vali şiir yazdı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster AKP Antalya CHP istifa İYİ Parti Kadın Meclis seçim

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam