DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
GBP 40,6534 0.01%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20283905,35%
Adana’da rehine krizi: Eski sevgilisine kâbusu yaşattı

Adana’da rehine krizi: Eski sevgilisine kâbusu yaşattı

Adana’da rehine krizi: Eski sevgilisine kâbusu yaşattı - Adana'da Bilal Saygılı, eski sevgilisi Sibel K.'yi son bir kez konuşmak bahanesiyle rehin aldı.

ABONE OL
19 Temmuz 2023 14:45
Adana’da rehine krizi: Eski sevgilisine kâbusu yaşattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Adana’da Yüreğir ilçesi Yenidoğan Mahallesi Girne Bulvarı’ndaki bir akaryakıt istasyonunda saat 12.00 civarında meydana olayda, bir süre önce Sibel K., madde bağımlısı olduğu öne sürülen sevgilisi Bilal Saygılı’dan ayrıldı. Saygılı, öğle saatlerinde Sibel K.’yi sokakta görünce son kez konuşmak istedi.

Başta tereddüt eden Sibel K., Saygılı’nın kullandığı kamyonetine bindi. Saygılı, yakıt alma bahanesiyle aracını pompaların bulunduğu yere park ettikten sonra yanında getirdiği bıçağı çıkarıp, Sibel K.’nin boğazına dayayıp, tehditler savurmaya başladı.

AĞLAYARAK YARDIM İSTEDİ​

İstasyon çalışanları, durumu fark edip, polise ihbarda bulundu. Akaryakıt istasyonuna gelen polis ekipleri, aracın etrafını çevirip, Saygılı’yı ikna etmeye çalıştı.

Boğazına bıçak dayanan Sibel K. ise ağlayarak çevredekilerden yardım istedi. Polis, Saygılı’yı bir anlık dalgınlığından yararlanıp, etkisiz hale getirdi.

Kolunda ve boğazında bıçak izleri bulunan Sibel K., polise, Saygılı ile sevgili olduklarını ancak bir süre önce ayrıldıklarını belirterek, “Yolda yürüyordum, aracıyla yanımda durdu ve son kez konuşmak istediğini söyledi. Araca bindim, yakıt alacağını söyleyerek istasyona girdi ve boğazıma bıçak dayadı. Bana, ‘Benden ayrılırsan, seni öldürürüm’ dedi. Uyuşturucu bağımlısı, onu istemiyorum’ dedi. Polis, Saygılı’yı gözaltına alıp, emniyete götürdü. (DHA)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam