DOLAR 32,4062 0.1%
EURO 34,8056 -0.05%
GBP 40,8544 0.36%
ALTIN 2.400,250,16
BITCOIN 19264114,08%
Adalet Bakanı Bozdağ’dan Akşener’e çağrı

Adalet Bakanı Bozdağ’dan Akşener’e çağrı

Adalet Bakanı Bozdağ’dan Akşener’e çağrı - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın kurşunlanmasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüklenen İYİ Parti lideri Meral Akşener'i özür dilemeye davet etti.

ABONE OL
1 Nisan 2023 12:50
Adalet Bakanı Bozdağ’dan Akşener’e çağrı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Adalet Bakanı Bozdağ’dan Akşener’e çağrı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Diyarbakır Valiliği’nde açıklamalarda bulundu…

Bozdağ, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na tepki göstererek, “Seccadeye ayakkabıyla basılması saygısızlıktır. Bu zihniyet CHP zihniyetinin ta kendisidir” ifadelerini kullandı.

Bekir Bozdağ, şöyle konuştu:

*Kılıçdaroğlu’nun ve yanındakilerin seccadeye ayakkabı ile basması büyük saygısızlık. Kılıçdaroğlu daha önce de başörtüsü için 1 metrekarelik bez parçası demişti. Bazıları ‘Mücahit’ Kılıçdaroğlu diyor.

*Biz daha önce seccadeye ayakkabı ile basan mücahit görmedik. Bunu kınamamak yanlış olur. Biz doğru olanı yapıyoruz. Din istismarı yapanlar oruç tutmadan iftara gidenlerdir.

*Kimse bir şey bilmiyor, ortada fail yok. Akşener yaptıranı biliyorlarmış gibi, o kabuller üzerinden sayın Cumhurbaşkanımızı ve partimizi hedef gösteren açıklamalar yaptılar.

*Kabul edilebilir değildir. Atılan iftiralara, delillere dayanmadan hareket etmek siyasi partilerin genel başkanlarına yakışmaz. Partimizi hedef alan imalarda bulunan sayın Akşener, eminim utanmışlardır, pişman olmuşlardır.

*Sayın Akşener’i cumhurbaşkanımızdan özür dilemeye davet ediyorum dilemezse bunu millete nasıl hesap verecek biz de merak ediyoruz.

İYİ Parti binasına saldırı sonrası AKP'den ilk açıklamaİlginizi ÇekebilirİYİ Parti binasına saldırı sonrası AKP'den ilk açıklama

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam