DOLAR 32,4641 -0.1%
EURO 34,7550 -0.64%
GBP 40,5545 -0.62%
ALTIN 2.434,80-0,04
BITCOIN 2062557-2,02%
Acun, Survivor yarışmacısını vedalaşmasına bile izin vermeden kovdu

Acun, Survivor yarışmacısını vedalaşmasına bile izin vermeden kovdu

ABONE OL
11 Nisan 2023 07:40
Acun, Survivor yarışmacısını vedalaşmasına bile izin vermeden kovdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2023'te bir yarışmacı diskalifiye edildi.

Survivor'dan diskalifiye olan yarışmacı Merve Yıldırım oldu.

Gönüllüler ile mücadelesini sürdüren yarışmacı 65'inci bölümde adaya veda etti.

Merve Yıldırım babasını ve sevgilisini özlediği gerekçesiyle oyunları yarıda bırakıyordu. Ayrıca Merve Yıldırım takım arkadaşlarının kaderiyle oynadığı gerekçesiyle yarışmadan diskalifiye edildi. 

ACUN ILICALI'DAN TEPKİ

Merve, parkurda oynamaması ve bu yüzden mavi takımın oyun kaybetmesi üzerine Acun Ilıcalı tarafından sert sözlerle eleştirildi. 

Merve'nin aile özlemi çektiğini söylemesi ve son bölümde performans göstermemesi nedeniyle mavi takım dokunulmazlığı kaybetti. Açıklamaları ile Merve'ye adeta sitemde bulunan Acun Ilıcalı, Merve'ye "Sen şimdi bize kararını söyleyeceksin. Sen bu takımın bir parçası olarak arkadaşlarına destek olarak devam edecek misin, yoksa ben böyleyim devam ederim mi diyorsun?" dedi.

Bunun üzerine Merve, "Potadayım, şuan eleme adayıyım." diyerek cevap verdi. Merve bu haliyle takım arkadaşlarına destek olamayacağını söylerken, Acun Ilıcalı son sözünü söyleyerek, "Arkada meşale var ya onu almana gerek yok. Çok teşekkür ediyoruz. Survivor'a renk kattın. Şimdi arkadaşlarınla vedalaşmadan ayrılabilirsin." cevabını verdi.

MERVE YILDIRIM KİMDİR?

Merve Yıldırım, Bursa'da dünyaya geldi. Babası Balıkesirli, annesi ise Azerbaycanlı olan yarışmacı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünde okudu. 

Cimnastik milli sporcusu Merve Yıldırım 2021-2022 Türkiye şampiyonu unvanı sahibi. Cimnastiğe 6 yaşında öğretmeninin yeteneğini keşfetmesiyle başladı. Hayat hikayesini anlatan Merve Yıldırım, 11 yaşında annesinin kendisini evden atmasıyla mücadelesinin başladığını söyledi. İlkokul, ortaokul ve lisede yurtta büyüyen Yıldırım, lise sonda geçici ailenin yanında kaldı. 4 kardeş olan Merve yıldırım, babasının desteğiyle cimnastik mesleğine kavuştuğunu ifade etti.

26 yaşındaki Merve Yıldırım'ın vücut geliştirme sporuyla ilgilenen Fahri Güneş ile birlikte olduğu biliniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam