DOLAR 32,4000 -0.09%
EURO 34,6437 -0.52%
GBP 40,5494 -0.7%
ALTIN 2.391,53-1,77
BITCOIN 1954810-3,83%
Ümit Özdağ canlı yayında açıkladı: Bu akşam bir daha görüşeceğiz

Ümit Özdağ canlı yayında açıkladı: Bu akşam bir daha görüşeceğiz

Ümit Özdağ canlı yayında açıkladı: Bu akşam bir daha görüşeceğiz - ATA İttifakı'nın adayı olarak cumhurbaşkanlığı seçimlerine giren Sinan Oğan'ın ikinci turda Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklamasının ardından gözler Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'da... Özdağ, canlı yayında açıklama yaptı ve 'Kılıçdaroğlu ile bu akşam bir daha görüşeceğiz' dedi.

ABONE OL
23 Mayıs 2023 11:50
Ümit Özdağ canlı yayında açıkladı: Bu akşam bir daha görüşeceğiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunda yaklaşık 2.8 milyon oy alan Sinan Oğan, ikinci turda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıklaması gündeme bomba düştü.

Oğan’ı aday gösteren ATA İttifakı’nın kurucu bileşenlerinden Zafer Partisi’nin Genel Başkanı Ümit Özdağ, dün “Sayın Sinan Oğan’ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir. Bu açıklama Zafer Partisi’ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır” dedi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Ümit Özdağ ile Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, dün saat 18.30’da bir araya geldi. Özdağ’ın Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceği iddia edildi.

Bugün canlı yayında kameralar karşısına geçen Ümit Özdağ, “Sayın Kılıçdaroğlu ile bu akşam bir daha görüşeceğiz. Sığınmacıların dönüşünün temini konuşulacak. Yarın Zafer Partisi’nde ortak açıklama yapacağız” dedi.

Dünya medyası Sinan Oğan'ın Erdoğan kararını böyle yorumladıİlginizi ÇekebilirDünya medyası Sinan Oğan'ın Erdoğan kararını böyle yorumladıSinan Oğan'ın Erdoğan arşivi... Neler demiş neler...İlginizi ÇekebilirSinan Oğan'ın Erdoğan arşivi… Neler demiş neler…Kılıçdaroğlu'ndan Sinan Oğan'a tepkiİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu'ndan Sinan Oğan'a tepkiSinan Oğan'ın oyları nereye gider? Birinci turun en isabetli tahminini yapan anketçi açıkladıİlginizi ÇekebilirSinan Oğan'ın oyları nereye gider? Birinci turun en isabetli tahminini yapan anketçi açıkladı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam