DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
GBP 40,2943 -1.04%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2069865-2,30%
5 kente otobüs seferi başladı, halaylarla karşıladılar

5 kente otobüs seferi başladı, halaylarla karşıladılar

5 kente otobüs seferi başladı, halaylarla karşıladılar - Hakkari'den beş kente ilk kez başlatılan otobüs seferleri, kentte sevinç yarattı. Gelen ilk otobüs, konvoyu eşliğinde karşılandı. Karşılamaya gelenler çalınan davul zurna eşliğinde halay çekti.

ABONE OL
23 Nisan 2023 15:55
5 kente otobüs seferi başladı, halaylarla karşıladılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

5 kente otobüs seferi başladı, halaylarla karşıladılar

Hakkari’den Şırnak, Gaziantep, Adana, Mersin ve Antalya illerine ilk kez otobüs seferleri başlatıldı. Daha önce yolcu minibüsleri ile 4 saatlik yolculuğun ardından en yakın il olan Van’a, oradan da aktarmalı olarak diğer illere seyahat eden vatandaşlar, artık bu çileden kurtulmuş oldu.

Şehirlerarası otobüs seferlerinin başlandığını duyan vatandaşlar, araçları ile kente giriş yapan bir firmaya ait otobüsü karşıladı. Karşılamaya gelenler, çalınan davul zurna eşliğinde halaylar çekti. Otogara giriş yapan otobüsün kurdele kesimi AKP ve CHP milletvekili adayları, siyasi parti il başkanları, kanaat önderleri, esnaf ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla yapıldı.

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, kentin büyük bir eksiğini tamamlayan firma yetkililerine teşekkür etti. Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Genel Başkan Yardımcısı da olan firmanın yönetim kurulu başkanı İrem Bayram hem Ramazan Bayramı hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının bir arada kutlandığı günde 5 ile direkt otobüs seferlerini başlattıklarını söyledi.

Bayram,” Şırnak, Gaziantep, Adana, Mersin ve Antalya seferlerimiz her gün saat 11.00’de aktarmasız şekilde başlamıştır. Daha önce yöre insanı Van’a gelip aktarmalı gidiyorlardı. Artık direkt gidebilecekler. Hakkari’ye hayırlı olsun dedi. (DHA)

Erdoğan'dan şoke eden sözler! Çocuk bayramında çocukları siyasete alet ettiİlginizi ÇekebilirErdoğan'dan şoke eden sözler! Çocuk bayramında çocukları siyasete alet etti

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam