DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
GBP 41,0337 -0.05%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 2152375-0,20%

40 imzayla protesto edildi

ABONE OL
19 Eylül 2016 09:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

TDP Mağusa İlçe Yönetim Kurulu, Parti Meclisi Üyeleri ve  Örgüt Başkanları,  Emiroğluları’nın disiplin kuruluna sevkinin ve ihraç talebinin parti içinde bir parçalanmaya yola açacağını belirterek, bu davranışın partinin toparlayıcısı olması gereken Genel Başkan’a yakışmadığını ifade etti. “Getirilen suçlamaları anlamak mümkün değildir”diyen 40 üye imzalarıyla durumu protesto etti.

“TDP bizi istedikleri şekilde kullanıp ezecekleri bir parti değildir. TDP, hepimizindir, halkındır.  Nasıl ki bu partiyi yıpratma amacımız değilse merkez yönetimin de amacı olmamalıdır. Unutulmamalıdır ki, TDP Kıbrıs halkı için elzemdir, gereklidir”

 

TDP Mağusa İlçe Yönetim Kurulu, Parti Meclisi Üyeleri ve  Örgüt Başkanları,  TDP Mağusa İlçe Başkanı Mustafa Emiroğluları’nın  Parti Meclisi kararıyla  ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine karşı çıktı. Üyeler,  Emiroğluları’nın disiplin kuruluna sevkinin ve ihraç talebinin parti içinde bir parçalanmaya yola açacağını belirterek, bu davranışı bölme hareketi olarak değerlendirdiklerini kaydetti. “Getirilen suçlamaları anlamak mümkün değildir”diyen 40 üye imzalarıyla durumu protesto etti ve partinin toparlayıcısı olması gereken Genel Başkan’a yakışmadığını belirtti. Üyeler, TDP’nin 2007 yılında büyük mücadeleler sonucu kurulduğunu ifade ederek, o günden bu güne kadar İlçe Başkanı Mustafa Emiroğluları’nın fedakar ve özverili bir şekilde görevini sürdürdüğünü kaydetti.

“TDP Kıbrıs halkı için elzemdir”

Üyeler tepkisini şu cümlelerle dile getirdi, “Mustafa Emiroğluları’na yapılan  dedikodu bağlamında sayılabilecek suçlamaların hukuki altyapısı olmaması nedeniyle geri çekilmesini ve derhal göreve dönmesini ısrarla talep ediyoruz. Genel başkanı ve merkez yönetimini demokratik iradeye saygı göstermeye çağırıyoruz. Genel Başkanın,  Emiroğluları’nı atma girişimi sonrasında bizlerin bu kelle alma işlemine karşı duruşumuzu basında “bu bir şantajdır” şeklinde ifadelerle belirtilmesini kabyl etmiyoruz. Makam sevdasına partiden seçilmiş kişileri eften püften sebeplerle atma sebebi haline getirerek ve özel konuları parti gündemi yaparak ve bizi bu açıklamaya zorlayanların sorumsuzluğu olarak görmekteyiz. TDP bizi istedikleri şekilde kullanıp ezecekleri bir parti değildir. TDP, hepimizindir, halkındır.  Nasıl ki bu partiyi yıpratma amacımız değilse merkez yönetimin de amacı olmamalıdır. Unutulmamalıdır ki, TDP Kıbrıs halkı için elzemdir, gereklidir” 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam