DOLAR 32,4854 -0.18%
EURO 34,9622 0.32%
GBP 40,7877 0.47%
ALTIN 2.496,30-0,01
BITCOIN 2063475-4,37%
3 kişi öldürülmüştü: Köpek besleme kavgasında yeni gelişme…

3 kişi öldürülmüştü: Köpek besleme kavgasında yeni gelişme…

3 kişi öldürülmüştü: Köpek besleme kavgasında yeni gelişme… - İzmir'in Bayraklı ilçesinde, Yahya Köşek (61) ile eşi Meryem Köşek (57) ve kızları Funda Güçlü'nün (37), köpek besleme ve arsa anlaşmazlığı nedeniyle sokakta öldürülmesiyle ilgili tutuklu yargılanan Ali İhsan Kılıç (67) ve ağabeyi Mehmet Kılıç'a (69) olay yerinde keşif yaptırıldı. Keşifte geniş güvenlik önlemlerinin alındığı sokağın çevresinde toplanan mahalle halkından bir grup, 'Katil' diyerek bağırdıkları sanıklara tepki gösterdi. 

ABONE OL
27 Nisan 2023 10:45
3 kişi öldürülmüştü: Köpek besleme kavgasında yeni gelişme…
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

3 kişi öldürülmüştü: Köpek besleme kavgasında yeni gelişme…

Olay, 10 Haziran 2022’de, Bayraklı ilçesi Orgeneral Nafiz Gürman Mahallesi 7171/1 Sokak’ta meydana geldi. Ali İhsan Kılıç ile aralarında iddiaya göre daha önce sokak köpeği besleme ve arsa anlaşmazlığı nedeniyle husumet olduğu belirtilen Yahya Köşek tartıştı.

Tartışmanın büyümesiyle Ali İhsan Kılıç, tabancayla Yahya Köşek ile eşi Meryem Köşek ve 2 çocuk annesi kızı Funda Güçlü’ye ateş etti. Ambulansla hastaneye kaldırılan 3 yaralı doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınan Ali İhsan Kılıç ile ağabeyi Mehmet Kılıç tutuklandı.

SANIKLARA MÜEBBET İSTEMİ

Hazırlanan iddianamede Ali İhsan Kılıç hakkında ‘Kasten öldürme’, Mehmet Kılıç için ‘Kasten öldürmeye iştirak’ten 3’er kez müebbet hapis ve ‘Ruhsatsız silah bulundurmak’ suçundan da 2’şer yıla kadar hapis cezası istendi. Ayrıca Köşek çiftinin diğer kızları Filiz Topaloğlu’nu silahla tehdit eden Ali İhsan Kılıç için 2 yıla kadar, darbederek yaralayan ağabeyi Mehmet Kılıç için ise 5 yıla kadar hapis talep edildi.

İddianame İzmir 12’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi. Mahkeme safhasında, olayda anne, baba ve kardeşini kaybeden Filiz Topaloğlu hakkında ‘Kasten yaralama’ suçundan İzmir 9’uncu Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan dava da mevcut davayla birleştirildi.

MAHALLELİYE EL SALLAYINCA GERGİNLİK ARTTI

Tutuklu yargılanan sanıklar, Ali İhsan Kılıç ve Mehmet Kılıç, dün cinayetin işlendiği mahalleye getirilip, tatbikat yaptırıldı. Olayın tanıkları ve taraf avukatları da keşifte hazır bulunduruldu. Tutuklu sanıklar, cinayetin işlendiği sokağa geniş güvenlik önlemleri altında getirildi. Jandarma sanıkların çevresinde etten duvar ördü. Çevik kuvvet polisleri de sokağın giriş ve çıkışlarını tuttu.

Hakim, sanıklar Ali İhsan Kılıç ve Mehmet Kılıç’tan olay günü yaşananları dinledi. Bu sırada, toplanan mahalleli, sanıklara “Katil” diye bağırarak tepki gösterdi. Yaklaşık 3 saat süren keşiften sonra sanık iki kardeş, geniş güvenlik önlemleri altında mahalleden çıkartıldı. Bu sırada sanıklardan Ali İhsan Kılıç’ın bindirildiği cezaevi aracından mahalleliye el sallaması gerginliği artırdı. Olaylar daha fazla büyümeden sanıklar, cezaevine götürüldü.(DHA)

Köpek besleme kavgasında art arda bıçakladıİlginizi ÇekebilirKöpek besleme kavgasında art arda bıçakladı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam