DOLAR 32,5955 0.35%
EURO 34,8324 0.21%
GBP 40,4368 -0.46%
ALTIN 2.507,650,95
BITCOIN 20969291,94%
2 yaşındaki bebek tecavüz ve darp sonrası öldü, 4 zanlı tutuklandı

2 yaşındaki bebek tecavüz ve darp sonrası öldü, 4 zanlı tutuklandı

2 yaşındaki bebek tecavüz ve darp sonrası öldü, 4 zanlı tutuklandı - Zonguldak'ta cinsel istismara uğrayan ve darp edilen çocuğun ölümüne ilişkin 4 zanlı tutuklandı.

ABONE OL
22 Mayıs 2023 12:30
2 yaşındaki bebek tecavüz ve darp sonrası öldü, 4 zanlı tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

2 yaşındaki bebek tecavüz ve darp sonrası öldü, 4 zanlı tutuklandı

Çaycuma ilçesine bağlı İstasyon Mahallesi’nde annesi M.Ö. markete gittiği sırada F.S. (25) tarafından cinsel istismara uğrayan ve darp edilen 2 yaşındaki N.Ö.’nün hayatını kaybetmesine ilişkin gözaltına alınan anne M.Ö. ile zanlılar M.G. Ö.C. ve C.S.’nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan iki şüphelinin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

ABLASI KORUMA ALTINA ALINDI

İstasyon Mahallesi’nde 18 Mayıs’ta, daha önceden tanıştığı M.Ö.’nün evine giden F.S., kadının 8 yaşındaki kızıyla markete gitmesinin ardından 2 yaşındaki kızı N.Ö.’ye cinsel istismarda bulunduğu ve çocuğun kafasını duvara vurduğu iddiasıyla ekiplerce gözaltına alınmıştı.Zonguldak Bülent Ecevit Hastanesi’nde kaldırılan çocuk, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamış, 8 yaşındaki ablası ise koruma altına alınmıştı.

İfadesinde cinsel istismar ve darp suçunu itiraf eden şüpheli F.S, çıkarıldığı mahkemece “çocuğa nitelikli cinsel istismar” ve “kendini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklanmıştı.

YAYIN YASAĞA GETİRİLDİ

Öte yandan Çaycuma Sulh Ceza Hakimliğince soruşturma kapsamında yayın yasağı getirilmiş, kararda, N.Ö.’ye cinsel istismarda bulunan şüphelinin, “yaşı küçük mağduru tasarlayarak öldürmeye teşebbüs ettiği” ve “soruşturma kapsamında N.Ö.’nün 8 yaşındaki ablasının da benzer şekilde cinsel istismara uğradığı” bilgisine yer verilmişti. (AA)

Cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki bebek öldüİlginizi ÇekebilirCinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki bebek öldüKızına tecavüz eden adam dehşet saçtıİlginizi ÇekebilirKızına tecavüz eden adam dehşet saçtı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam