DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2056582-1,14%
1 yaşındaki Toprak’ın darptan öldüğü iddiasına 2 gözaltı

1 yaşındaki Toprak’ın darptan öldüğü iddiasına 2 gözaltı

1 yaşındaki Toprak’ın darptan öldüğü iddiasına 2 gözaltı - Antalya'da anne Aygül Ç. tarafından iddiaya göre yatağında hareketsiz şekilde bulunan 1 yaşındaki Toprak Ç.'nin götürüldüğü sağlık merkezinde hayatını kaybettiği belirlendi. Toprak Ç.'nin vücudunda darp izlerine rastlanılması üzerine anne Aygül Ç. ile birlikte yaşadığı Ahmet Ö. gözaltına alınırken, çocuktan geriye kuruması için ipe asılan kıyafetleri kaldı.

ABONE OL
17 Temmuz 2023 19:35
1 yaşındaki Toprak’ın darptan öldüğü iddiasına 2 gözaltı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Antalya’nın Aksu ilçesi Cihadiye Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerindeki tek katlı evde öğle saatlerinde 1 yaşındaki çocuk yatağında hareketsiz şekilde bulundu.

Ahmet Ö. yaklaşık 1 ay önce 1 kız çocuğu annesi Aygül Ç. ile birlikte yaşamaya başladı. Bir otelde çalıştığı öğrenilen ve elektrikli motosiklet satarak geçimine kattı sağlayan Ahmet Ö. ile Aygül Ç.’nin zaman zaman tartıştığı iddia edildi.

Öğle saatlerinde kızı Toprak Ç.’nin yatağında hareketsiz şekilde yattığını gören Aygül Ç., bebeği Aksu Semt Polikliğine götürdü. Burada yapılan muayenede bebeğin vücudunda morluklar olduğu ve yaşamını yitirdiği belirlendi.

Durumun bildirilmesi üzerine semt polikliniğine gelen polis ekipleri anne Aygül Ç.’yi hastanede, Ahmet Ö.’yü de çalıştığı iş yerinde gözaltına aldı. Toprak Ç.’nin cansız bedeni ise otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Cenazenin alındığı sırada polis ekipleri basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için önce cenaze aracının yerini değiştirdi, ardından hastanenin çıkış kapısıyla araç arasına çarşaf asarak paravan yaptı.

GERİYE YIKANMIŞ, KURUMASI İÇİN ASILAN KIYAFETLERİ KALDI

Anne Aygül Ç. ve Ahmet Ö. ifadeleri için polis merkezine götürüldü. İkilinin yaşadığı evin sahibi Ümmü Kalay, çiftin mahallede pek görünmediğini, Aygül Ç.’nin de önceki eşinin cezaevinde olduğunu söyledi. Mahalle muhtarı Ali Gönül de olayı duyunca üzüldüğünü söyledi. Ahmet Ö.’nün sık sık mahalle kahvesine gelen sessiz ve kendi halinde biri olduğunu belirten muhtar Gönül, “Kadın öldürmüş diye duydum. Darp izleri vardı. Adam işteymiş zaten. Ahmet Ö. sessizdi. Sürekli kahveme gelirdi. Kavgacı biri değildi. Kadının önceki eşi cezaevindeymiş, Ahmet Ö. kadını kaçırmış birlikte yaşıyorlardı” dedi.

Öte yandan tek katlı evin içerisinde eski eşyaların olması dikkati çekti. Kapı girişinde çok sayıda elektrikli motosiklet bulunan evin bahçesinde ise Toprak Ç.’den geriye pembe renkli kuruması için asılan kıyafetlerin kaldığı görüldü. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor. (DHA)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam