

Ünlü sunucu ve oyuncu Defne Samyeli, İzzet Çapa’nın sunduğu Paşa Paşa Muhabbetler programında özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Samyeli’nin ilişkiler hakkında yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

Programda yöneltilen “Erkeklere güvenin var mı?” sorusuna açık sözlü bir yanıt veren Samyeli, şu ifadeleri kullandı:
“Benim kimseye güvenim yok. Kadın, erkek fark etmez kimseye güvenim yok. Çünkü insanlar güvenilecek varlıklar değiller. Neticede biz de öyle insanlar mıyız diye düşünmek lazım.”

Geçmişte birçok hayal kırıklığı yaşadığını dile getiren Samyeli, sadece ilişkilerinde değil arkadaşlıklarında da benzer durumlar yaşadığını söyledi:
“Çok kandırıldım ben, aldatılmanın da ötesinde. Kadın-erkek ilişkilerinde çok aldatıldım. Onun dışında normal arkadaşlarım tarafından da ‘bana bunu nasıl yapar’ dediğim çok şey oldu.”

İnsan ilişkilerinde beklentilerinin karşılanmamasının kendisini üzdüğünü söyleyen Samyeli, “Benim insanları koyduğum yere insanlar beni koymayınca kırılıyorum” sözleriyle duygularını ifade etti.