DOLAR 48,99780,06%
EURO 55,5932-0,23%
ALTIN 6.572,031,42
BITCOIN 0%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE

Başbakanlık: “Naaşlardan biri 5 yaşındaki Mehmet Asaf Biçer’e, diğeri ise Nihat Pancar’a ait”
  • Yeni Bakış Gazetesi
  • KIBRIS
  • Başbakanlık: “Naaşlardan biri 5 yaşındaki Mehmet Asaf Biçer’e, diğeri ise Nihat Pancar’a ait”

Başbakanlık: “Naaşlardan biri 5 yaşındaki Mehmet Asaf Biçer’e, diğeri ise Nihat Pancar’a ait”

ABONE OL
29 Eylül 2026 20:01
Başbakanlık: “Naaşlardan biri 5 yaşındaki Mehmet Asaf Biçer’e, diğeri ise Nihat Pancar’a ait”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg

“Bugün yapılan çalışmalarda bir naaşa daha ulaşıldı”

Başbakanlık, gemi faciası ardından hafta sonu ulaşılan naaşlardan birinin 5 yaşındaki Mehmet Asaf Biçer’e, diğerinin ise Nihat Pancar’a ait olduğunun belirlendiğini açıkladı. 

Başbakanlık’tan yapılan açıklamaya göre, bugün devam eden arama çalışmalarında bir naaşa daha ulaşıldığı belirtilerek, kimlik tespiti yapılabilmesi için DNA çalışmalarına başlandığı kaydedildi. 

Başbakanlık açıklaması şöyle: 

“Girne açıklarında yaşanan gemi faciasının ardından sürdürülen arama çalışmaları kapsamında, hafta sonu bulunan iki naaş üzerinde yapılan DNA çalışmaları tamamlandı. 

Naaşlardan birinin henüz 5 yaşındaki Mehmet Asaf Biçer’e, diğerinin ise Nihat Pancar’a ait olduğu belirlendi.

Bugün devam eden arama çalışmalarında bir naaşa daha ulaşıldı. Kimlik tespitinin yapılabilmesi için DNA çalışmaları başlatıldı. 

Arama çalışmaları devletimizin tüm imkanları kullanılarak sürdürülüyor.

Yaşamını yitiren insanlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz. Kayıp yakınlarımıza sabır ve metanet temenni ediyoruz.”

yusuffkisa

    En az 10 karakter gerekli

    Video İzle