DOLAR 48,63450,04%
EURO 56,1602-0,05%
ALTIN 6.720,700,00
BITCOIN 3693604-4.34927%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE

Hava serinleyecek, perşembe ve cuma yağmur bekleniyor

Hava serinleyecek, perşembe ve cuma yağmur bekleniyor

ABONE OL
14 Eylül 2026 13:04
Hava serinleyecek, perşembe ve cuma yağmur bekleniyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg

Meteoroloji Dairesi, hafta ortasından itibaren sıcaklıkların 4 derece kadar düşeceğini, perşembe ve cuma günleri yer yer sağanak beklendiğini duyurdu.

Dairenin 15-21 Eylül tarihlerini kapsayan haftalık hava tahmin raporuna göre, bölge alçak basınç sistemiyle periyodun ilk günleri sıcak ve nispeten nemli; diğer günlerde ise üst atmosferdeki serin ve nemli hava kütlesinin etkisinde kalacak.

Hava, hafta boyunca genellikle parçalı ve az bulutlu geçecek. Çarşamba günü sabah saatleri yer yer sis görülecek. Perşembe ve cuma günüyse yer yer sağanak veya gök gürültülü sağanak olacak.

Periyodun ilk günlerinde iç kesimlerde en yüksek hava sıcaklığı 34-37; diğer günlerde 30-33 derece; sahillerde ise 28-31 derece dolaylarında seyredecek.

Rüzgar, genellikle güney ve batı yönlerden orta, zaman zaman kuvvetli esecek.

yusuffkisa

    En az 10 karakter gerekli

    Video İzle