DOLAR 46,6600 0.12%
EURO 53,1528 0.09%
ALTIN 6.130,131,67
BITCOIN 28151380.77666%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE

Kanunsuz Uyuşturucu Madde (Sentetik Cannabinoid) Alma ve Tasarruf” suçlarından tutuklanan M. H. A. ile S. S. mahkemeye çıkarıldı.
  • Yeni Bakış Gazetesi
  • KIBRIS
  • Kanunsuz Uyuşturucu Madde (Sentetik Cannabinoid) Alma ve Tasarruf” suçlarından tutuklanan M. H. A. ile S. S. mahkemeye çıkarıldı.

Kanunsuz Uyuşturucu Madde (Sentetik Cannabinoid) Alma ve Tasarruf” suçlarından tutuklanan M. H. A. ile S. S. mahkemeye çıkarıldı.

ABONE OL
27 Haziran 2026 18:20
Kanunsuz Uyuşturucu Madde (Sentetik Cannabinoid) Alma ve Tasarruf” suçlarından tutuklanan M. H. A. ile S. S. mahkemeye çıkarıldı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Lefkoşa’da meydana gelen “Kanunsuz Uyuşturucu Madde (Sentetik Cannabinoid) Alma ve Tasarruf” suçlarından tutuklanan M. H. A. ile S. S. mahkemeye çıkarıldı.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Tutku Kızıltaç mahkemeye olguları aktardı. Polis, 26 Haziran 2026 tarihinde M. H.A.’nun tasarrufunda uyuşturucu olduğuna dair aldıkları bilgi üzerine harekete geçtiklerini söyledi. Polis, aynı gün Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli bir polis ekibi tarafından zanlının Lefkoşa Göçmenköy’deki adresindeki ikametgâhında mahkeme emri ile yapılan aramada; 4 adet farklı ebatlarda Sentetik Cannabinod türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan yeşil renk kağıt parçaları bulunarak emare olarak alındığını belirtti.

Polis, zanlının suçüstü tutuklandığını, yapılan sorgulamada S.S.’in de suçla bağının tespit edildiğini kaydetti. Polis, Sönmez’in Küçük Kaymaklı’daki evinde yapılan aramada 3 adet farklı ebatlarda Sentetik Cannabinod türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan yeşil renk kağıtparçaları bulunarak emare olarak alındığını belirtti. Polis, her iki zanlının da ifadelerinde aralarında10 bin TL para toplayıp, uyuşturuculu A4 kağıdı aldıklarını itiraf ettiklerini söyledi. Polis, soruşturmanın yeni başladığını, alınacak ifadeler ve incelenmesi gereken kamere görüntülerini olduğunu belirtti. Polis, ele geçirilen maddelerin analize gönderileceğini, aranan şahıs olduğunu belirterek, 3 gün ek süre talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Şevket Gazi, zanlıların 3 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

Salih Pakarı

    En az 10 karakter gerekli

    Video İzle