

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında 11 Haziran’da gözaltına alınan ve ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Kenan Doğulu ile Beren Saat çiftinin test sonuçları belli olmuştu. Yapılan incelemelerde Doğulu’nun test sonucunun pozitif, Saat’in ise negatif olduğu açıklanmıştı.
Sabah’ta yer alan habere göre; soruşturma devam ederken çiftin savcılık ifadeleri de dosyaya yansıdı. İfadelerde, gizli tanıkların uyuşturucu kullanımı, madde temini, Bodrum’da düzenlendiği öne sürülen özel partiler ve konser gelirlerine ilişkin iddialarının ünlü çifte yöneltildiği görüldü.
Savcılık ifadesinde Kenan Doğulu’ya, dosyada yer alan gizli tanıkların beyanları soruldu. Gizli tanıklardan biri, Doğulu’nun uyuşturucu madde kullandığını ve konser gelirleriyle ilgili bazı iddialarda bulundu.
Gizli tanık, Doğulu’nun CHP’li belediyelerden konser organizasyonları karşılığında yüksek ücretler aldığını iddia ederek, “Bu gelirlerin bir kısmını Erdal Bozkuş ve Emrah Bağdatlı ile paylaşır. Bu paraların bir kısmı bazen torbada, bazen de bavul eşliğinde Ata isimli kişiye gelir” şeklinde ifade verdi.
yenibakış gazetesi-kktc son dakika