

Şampiyonluk şansını mucizelere bırakmasıyla birlikte yeni sezon planlamalarını sürdüren Fenerbahçe’de golcü transferinde sıcak bir gelişme yaşandı.
A Spor’un haberine göre; Fenerbahçe, Borussia Dortmund forması giyen golcü oyuncu Serhou Guirassy’i kadrosuna katmak için harekete geçti. Fenerbahçe Futbol Şube Sorumlusu Ertan Torunoğulları’nun 30 yaşındaki Gineli oyuncunun menajeri ile görüşme yaptığı belirtildi.
Yapılan görüşmelerde ilk etabın olumlu geçtiği ve deneyimli santrforun da Süper Lig’e gelmeye sıcak baktığı dile getirildi.
Güncel piyasa değeri 40 milyon Euro olan Guirassy, bu sezon çıktığı 44 maçta 20 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. Guirassy’nin kulübü ile sözleşmesi 2028 yılına dek devam ediyor.