

İş insanı ve Yeni Bakış gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Kısa, Meclis’te yaşanan son gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulunarak, CTP’yi sert bir dille eleştirdi
“CTP KENDİ YAPTIKLARINI ÖRTBAS EDİYOR”
İş insanı ve Yeni Bakış gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Kısa, CTP’nin UBP’ye yönelik eleştirilerini “kendi hatalarını örtbas etme çabası” olarak nitelendirdi. Kısa, “UBP yıllarca CTP’nin yaptıklarını temizleme çalışırken, CTP kendi batırdıklarını UBP’ye atıp eleştiri yapıyor” değerlendirmesinde bulundu
Yusuf Kısa, son günlerde Meclis’te yaşanan tartışmaların, iki büyük parti arasındaki uzun süredir devam eden rekabetin yeni bir yansıması olduğunu belirtti
Kısa, UBP cephesinin, CTP’nin muhalefet yaparken kendi iktidar dönemindeki icraatlarını görmezden geldiğini savunurken, CTP tarafının ise UBP’nin aldığı önlemleri eleştirmeye devam ettiğinin gözlemlendiğini kaydetti
UBP Milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu’nun da Meclis’teki müdahalelerle ilgili CTP’nin eleştirilerine yanıt verirken, 2018 yılına dikkat çektiğini anımsatan Kısa, Hasipoğlu’nun, dönemin CTP’li Başbakanı Tufan Erhürman’ın “Önünü göremedim” diyerek geçirdiği yasayı hatırlattığını söyledi. Hasipoğlu, “2018’de Başbakan Tufan Erhürman döneminde CTP, önünü göremediğini itiraf ederek bir yasa geçirdi. Şimdi UBP önlem alınca aynı parti (CTP) yine eleştiri yapıyor. CTP, kendi yaptıklarını örtbas ederek sürekli UBP’de hata aramaya çalışıyor” ifadelerini kullandı
Yeni Bakış
İş insanı ve Yeni Bakış gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Kısa, Meclis’te yaşanan son gelişmelerle ilgili önemli bir değerlendirme yaptı. Kısa, CTP’nin UBP’ye yönelik eleştirilerini “kendi hatalarını örtbas etme çabası” olarak nitelendirdi.
Hasipoğlu’ndan CTP’ye tarihi yanıt
UBP Milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu’nun da Meclis’teki müdahalelerle ilgili CTP’nin eleştirilerine yanıt verirken, 2018 yılına dikkat çektiğini anımsatan Kısa, Hasipoğlu’nun, dönemin CTP’li Başbakanı Tufan Erhürman’ın “Önünü göremedim” diyerek geçirdiği yasayı hatırlattığını söyledi. Hasipoğlu, dönemin CTP’li Başbakanı Tufan Erhürman’ın “Önünü göremedim” diyerek geçirdiği yasayı hatırlatarak şöyle konuştu: “2018’de Başbakan Tufan Erhürman döneminde CTP, önünü göremediğini itiraf ederek bir yasa geçirdi. Şimdi UBP önlem alınca aynı parti (CTP) yine eleştiri yapıyor. CTP, kendi yaptıklarını örtbas ederek sürekli UBP’de hata aramaya çalışıyor.”
“UBP yıllarca CTP’nin batırdıklarını temizliyor”
Yusuf Kısa da benzer görüşleri dile getirerek, CTP’nin tutumunu eleştirdi. Kısa, “UBP yıllarca CTP’nin yaptıklarını temizleme çalışırken, CTP kendi batırdıklarını UBP’ye atıp eleştiri yapıyor” değerlendirmesinde bulundu.
İçişleri Bakanı’ndan Belediyelere Su Zammı Tepkisi
Konuyla ilgili bir diğer önemli açıklama da İçişleri Bakanı’ndan geldi. Bakan, birçok belediyenin su fiyatlarını 3 katına çıkararak sattığını belirterek bunun yanlış olduğunu vurguladı. Bakan, “Çoğu belediye CTP’li ve bu konuda CTP’nin yine sesi çıkmıyor” diyerek dikkatleri CTP’li belediyelere çekti.
Kısa: CTP muhalefet yaparken kendi iktidar dönemindeki icraatlarını görmezden geliyor
Yusuf Kısa, son günlerde Meclis’te yaşanan tartışmaların, iki büyük parti arasındaki uzun süredir devam eden rekabetin yeni bir yansıması olduğunu belirtiyor. Kısa, UBP cephesinin, CTP’nin muhalefet yaparken kendi iktidar dönemindeki icraatlarını görmezden geldiğini savunurken, CTP tarafının ise UBP’nin aldığı önlemleri eleştirmeye devam ettiğinin gözlemlendiğini kaydetti.