DOLAR 44,9403 0%
EURO 52,7288 0.2%
ALTIN 6.788,23-0,82
BITCOIN 35041540.70225%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE

Dinçyürek: “Çocuklarımızın sağlıklı, bilinçli ve güçlü bireyler olarak yetişmesi en büyük sorumluluğumuz”
  • Yeni Bakış Gazetesi
  • KIBRIS
  • Dinçyürek: “Çocuklarımızın sağlıklı, bilinçli ve güçlü bireyler olarak yetişmesi en büyük sorumluluğumuz”

Dinçyürek: “Çocuklarımızın sağlıklı, bilinçli ve güçlü bireyler olarak yetişmesi en büyük sorumluluğumuz”

ABONE OL
22 Nisan 2026 19:21
Dinçyürek: “Çocuklarımızın sağlıklı, bilinçli ve güçlü bireyler olarak yetişmesi en büyük sorumluluğumuz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, çocukların sağlıklı, bilinçli ve güçlü bireyler olarak yetişmesinin en büyük sorumlulukları olduğunu vurguladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan Dinçyürek, 23 Nisan’ın coşku ve sevincin paylaşıldığı; dostluk, kardeşlik mesajlarının çocuklar aracılığıyla yinelendiği özel bir gün olduğunu belirtti.

Dinçyürek, 23 Nisan’ın dünya çocukları arasında sevgi, kardeşlik ve dostluk bağlarını güçlendirdiğini ifade ederek, bunun tüm insanlığın huzur ve barış içinde yaşayabileceği bir geleceğin temelini oluşturduğunu kaydetti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu anlamlı günü çocuklara armağan etmesinin, geleceğin teminatı olan çocuklara duyulan güvenin en güçlü göstergesi olduğunu dile getiren Dinçyürek, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm milli mücadele kahramanlarını rahmet ve minnetle andı; çocukların ve milletin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

yusuffkisa

    En az 10 karakter gerekli

    Video İzle