

Şampiyonlar Ligi 3. haftasında Galatasaray, Norveç temsilcisi Bodo/Glimt’i RAMS Park’ta konuk etti. Liverpool’u sahasında deviren sarı-kırmızılılar bu defa da Bodo/Glimt’i 3-1’le geçerek puanını 6’ya yükseltti.
Victor Osimhen’in yıldızlaştığı karşılaşmada Galatasaraylı futbolcular kadar taraftarların da performansı dikkat çekti.
Norveç’ten gelen gazeteciler, mücadele esnasında desibel testi yapmak için telefonlarına sarıldı. O sıralarda Galatasaray taraftarından ıslık sesleri yükseldi. Yoğun şekilde çıkan seslere şaşıran gazeteciler bir müddet sonra kulaklarını tıkamak zorunda kaldı.
Öte yandan Bodo/Glimt’te teknik direktör Kjetil Knutsen de atmosferden dolayı kulak tıkacı ile yedek kulübesinde yer aldı.
galatasaray-desibel ölçümü-şampiyonlar ligi-spor-yenibakış gazetesi-kktc son dakika