DOLAR 46,9111 -0.02%
EURO 53,5380 -0.01%
ALTIN 6.184,00-0,01
BITCOIN 2963278-1.5359%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE

Tutukluluk süresi uzatıldı

ABONE OL
21 Nisan 2018 07:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da, Duran Toprak’a ait eve suç işlemek kastıyla girdiği iddia edilen zanlı Orhan Tavşan, almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün, yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Geceleyin ev açma” ve “Mülke tecavüz” suçlarıyla ilgili olarak dün mahkemeye çıkarılan zanlı Tavşan’ın tutukluluk süresi 4 gün daha uzatıldı.

Aynı bölgede benzeri suçlar işlendi

Meselenin tahkikat memuru Şükrü Hafız, zanlı Orhan Tavşan’ın 18 Nisan tarihinde saat 21:00’de Duran Toprak’a ait evin arka balkon kapısını açıp bir suç işlemek kastıyla içeriye girerek mülke tecavüz ettiğini açıkladı. Zanlının aynı gün tespit edilerek tutuklandığını belirten Hafız, zanlının gönüllü ifade verdiğini ve ifadesinde oğluna ait köpeğin orada olduğunu bildiği için konu eve girdiğini beyan ettiğini açıkladı. Hafız, yapılan ileri soruşturmada aynı bölgede benzeri suçların olduğunun tespit edildiğini söyleyerek, zanlının konu suçlarla bağlantısının olup olmadığının araştırılacağını belirtti. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Hafız, zanlının 8 gün süreyle daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

4 gün daha

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, zanlı Orhan Tavşan’ın tahkikat maksatları bakımından 4 gün süreyle daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

admin

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Video İzle