DOLAR 46,8516 0.04%
EURO 53,6374 0.01%
ALTIN 6.219,37-0,80
BITCOIN 2952939-0.08448%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE

5 bin kilogramın üzerindeki kamyonlara sınırlama getirildi

ABONE OL
30 Kasım 2016 16:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Buna göre, yaz ve kış mesaisinde olmak üzere, KKTC genelinde trafiğe açık tüm yollarda, mesai başlangıcının bir saat öncesi ile yarım saat sonrasına kadar; mesai bitiminin de yarım saat öncesi ile bir saat sonrasına kadar 5 bin kg ve üzerindeki ağırlıkta olan kamyonların seyrüseferleri ve trafikte bulunmaları bugünden itibaren yasaklandı.

Ayrıca ilk kez A,B,C kategorisi ehliyetine başvuranların ehliyetlendirilmeleri gözden geçirilerek yeniden düzenleme yapılacağı duyuruldu.

Açıklamanın devamında, konuya ilişkin çalışmaların devam ettiği, sonuçlandıkça kamuoyunun bilgisine getirileceği belirtilerek, ‘Hükümet olarak sorumluluğunun bilinciyle hareket ederken, elim trafik kazasını siyasi amaçları için kullanma adına insanlarımızı, acılı ailelerimizi ve hele de gençlerimizi  istismar etmeye çalışanları sağduyuya davet ederiz’ denildi.      

admin

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Video İzle