DOLAR 32,4000 -0.09%
EURO 34,6437 -0.52%
GBP 40,5494 -0.7%
ALTIN 2.391,53-1,77
BITCOIN 1954810-3,83%

3 Gün Tutuklu Kalacaklar

ABONE OL
22 Haziran 2015 08:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da ikamet eden Ömer Çalıcıoğlu ve eşi Rahme Çalıcıoğlu, baş harfleri T.E (E-50) olan banka şube müdüründen 2015 yılı Ocak ayı içerisinde silah zoruyla toplam 15 bin TL tutarındaki 3 çek yaprağını silah zoruyla alarak soygun suçu işledikleri gerekçesiyle Mağusa Mahkemesi huzura çıkarıldı.  20 Haziran tarihinde ise yine silah zoruyla T.E’ye tecavüzde bulunan ve olay anını cep telefonu ile videoya kaydeden Ömer Çalıcıoğlu ile eşi Rahme Çalıcıoğlu çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. “Kanunsuz tabanca tasarrufu”, “Kanunsuz tabanca taşıma”, “Soygun”, “Şiddet tehdidi” ve “Cinsel Tecavüz” suçlamalarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi yargıç huzuruna çıkarılan zanlı Ömer Çalıcıoğlu ile eşi Rahme Çalıcıoğlu’nun tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmaları emri verildi.

Şiddet tehdidi

Meselenin tahkikat memuru Müfettiş Muavini Faysal Güden, zanlı Ömer Çalıcıoğlu’nun 2015 yılı Ocak ayı içerisinde eşi Rahme Çalıcıoğlu ile ilişkisi olduğunu iddia ettiği 50 yaşındaki T.E’ye, tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu tabancayı gösterdikten sonra T.E’yi vurmak ve kızına zarar vermek hususunda şiddet tehdidinde bulunduğunu ve T.E’den toplam 15 bin TL tutarındaki 3 adet çek yaprağını alarak soygun suçunu işlediğini açıkladı.

Tecavüz iddiası

Güden, 20 Haziran tarihinde ise zanlı Ömer Çalıcıoğlu’nun eşi Rahme Çalıcıoğlu’na telefon ile T.E’yi arattırarak T.E’nin Güvercinlik köyünün kuzey kısmında bulunan eski kilise bölgesine gelmesini sağladığını belirterek, T.E’nin konu bölgeye geldikten sonra zanlı Ömer Çalıcıoğlu’nun gizlendiği arabadan çıkarak, tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu tabancayı T.E’ye doğrulttuğunu ve yüzüne vurup yere yatırdıktan sonra T.E’nin ellerini bağladığını söyledi. Zanlı Ömer Çalıcıoğlu’nun, akabinde T.E’ye tecavüz ettiği ve olay anını cep telefonu ile videoya kaydettiğini belirten Güden, zanlı Ömer Çalıcıoğlu’nun T.E’yi polise gitmesi halinde görüntüleri internette yayınlamakla tehdit ettiğini açıkladı. Güden, olayın 20 Haziran tarihinde polisin bilgisine gelmesi üzerine zanlı Ömer Çalıcıoğlu ile eşi Rahme Çalıcıoğlu’nun tutuklandığını söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Güden, her iki zanlının da 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam