Yeni konsept

Ahmet İKİDERELİ

Merit Royal’e çarşı geldi. Yepyeni yatırımlarına bir yenisini ekleyen Merit grubunun göz bebeği Merit Royal güzel bir açılışa ev sahipliği yaptı.

Seçkin konuklar katıldı

Merit Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Hanzade Özbaş tarafından açılışı gerçekleştirilen ‘’Merit Royal Shopping Aracade’’siyaset ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Merit Royal lobi alanında çay saati  ile başlayan etkinlik sonrasında zengin açılış kokteyili ve Ada’nın meşhur Latin İspanyol orkestrası Esterellas Latinas de Chipre’nin tadına doyulmaz müzikleri ile devam etti. Türkiye ve Kıbrıs’ın iş dünyasındaki başarılı isimleri ile birlikte ülkemizin en popüler derneklerinden  olan British Residents Socity üyeleri,Lions ve Rotary club üyeleride açılışda yerini aldı. Yaklaşık 400 davetlinin katıldığı açılışda kısa bir konuşma yapan Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Hanzade Özbaş katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Çeşitli alanlarda hizmet verecekler

Merit Royal Shopping Aracade bünyesinde hizmet verecek dükkanlar arasında hediyelik eşya,parfüm,çanta,kıyafet,duty free ve emlak ofisi yer almaktadır.