DOLAR 38,7980 0%
EURO 43,5233 0.04%
GBP 51,7284 0%
ALTIN 4.024,64-0,70
BITCOIN 40165301,33%
Tabipler: “Hekimlik yetkisi ve yasal izni olmadan estetik müdahalede bulunan kişi tutuklandı”

Tabipler: “Hekimlik yetkisi ve yasal izni olmadan estetik müdahalede bulunan kişi tutuklandı”

ABONE OL
10 Mayıs 2025 19:44
Tabipler: “Hekimlik yetkisi ve yasal izni olmadan estetik müdahalede bulunan kişi tutuklandı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği, bugün İskele bölgesinde Birliğin desteğiyle Polis Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen bir operasyon sonucu, hekimlik yetkisi

ve yasal izni olmadan, izinsiz bir şekilde estetik amaçlı tıbbi müdahalelerde bulunan bir şahsın tutuklandığını öğrendiklerini açıkladı.

Birlik yaptığı açıklamada, tutuklanan şahsın, birliğe kayıtlı bir hekim olmamasına rağmen, ikametgahında tıbbi malzemeler kullanarak botoks ve dolgu uygulamaları yaptığının tespit edildiğini kaydederek, “Bu tür faaliyetler, halk sağlığını ciddi şekilde tehdit eden, etik dışı ve yasa dışı uygulamalardır. Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği olarak, halkımızı bu tür merdiven altı, denetimsiz ve yetkisiz müdahalelere karşı dikkatli olmaya davet ediyoruz.” dedi.

Tabipler Birliği, sağlık hizmetlerinde kalite, etik değerler ve yasal çerçevelerin korunması adına ilgili makamlarla iş birliği içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam