Nostalji rüzgarı

Ahmet İKİDERELİ

Türkiye’de fantezi müziğin sevilen ismi Alişan, önceki akşam Oscar Hotel’de hizmet veren Skull King Casino’da nostaljik şarkılarla unutulmaz bir geceye imza attı.

Alişan ile Esra Erol’un kardeşi Eda Erol ile geçtiğimiz günlerde nişanlanmıştı. Nişan sonrası ilk konserine çıkan ünlü sanatçı slow parçalarla başladığı konserine hareketli parçalarla devam etti. En sevilen unutulmaz şarkılarından “Yalan Oldu”, “İkimize Birden”, “Olay Bitmiştir” ve ”Urfalı Sevmiş” gibi şarkıları sevenleri eşliğinde söyledi.

Anılar canlandı

Neredeyse tüm şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden konuklar gece boyunca anılarını tazeledi.Eğlencenin temposunun hiç düşmediği gecede konuklar da eğlenceli saatler yaşamanın keyfini çıkardı. Mekandaki atmosferden oldukça memnun olan Alişan bir kez daha hayranlarıyla ile birlikte olmanın mutluluğunu dile getirdi.gecede ise muhteşem birde evlilik teklifi yapıldı Burak Ercan 2 yıla aşkındır birlikte oldugu Dilara altuntaş alişan sahnesinde coşkılu kalabalıgın içinde Dilara altuntaş sahneye davet ederek evlilik teklif etti.