Merit oteller grubundan bir ilk

Ahmet İKİDERELİ

Merit International sponsorluğunda engelli çocuklar için kurulan oyun parkının açılışında duygu dolu anlar yaşandı.

Engelli çocuklarımızın  sosyal yaşamlarına katkı sağlamak amacıyla yaptırılan MERİT EVRENSEL PARK törenle hizmete girdi.

Kauçuk zemin üzerine kurulu çocuk oyun alanındaki oyun aletlerinde oynayan engellilerin sevinci görülmeye değerdi. Kıbrıs Ortapedik Özürlüler Derneğinin arka bahçesinde Bedensel engelliler için yaptırılan Merit Evrensel Park açılışında hemen her oyun aletindeki engelliler ile ailelerinin sevinci yüzlerinden okunuyordu.

PARK’ın açılışında konuşmasını yapmak üzere Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Besim TİBUK adına Sayın Süha Türköz  Merit Hoteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hanzade Özbaş adına, Mine Gürses, Başkent Lions  Kulübü başkanı Güvenç Aşçıoğlulları  kürsüye davet edildi  plaket ve teşekkür sertifikaları takdim edildi.

Başkan Günay Kibrit de yaptığı konuşmasında Merit Oteller Grubu’na teşekkür ederek bu gibi projelerin diğer kurumlara da örnek teşkil ederek  yüreklendirecektir diye vurguladı. Engelli çocukların sosyal yaşamlarına katkı sağlamak amacıyla projelendirilen parkta derneğimiz bünyesine çok büyük bir değeri daha katmanın haklı gururunu yaşıyoruz diye sözlerini bitirdi.

Konuşmaların ardından açılışı gerçekleşen parkta yine engelli çocukların muhteşem Kıbrıs folklor dansı büyük beğeni ile izlendi ve fotoğraflar çekildi.