DOLAR 32,5864 0.22%
EURO 34,8269 0.45%
GBP 40,4582 0.75%
ALTIN 2.411,09-0,88
BITCOIN 21522880,29%

Eroğlu Akıncı’dan Korkuyor

ABONE OL
6 Nisan 2015 09:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

 

Özyiğit, “Eroğlu bu yarışı kaybedeceğini bildiği için sürekli topluma belli anket veya söylemlerle ‘2’nci tura Eroğlu ile Siber kalır’ algısını pompalamaya çalışıyor. Açıkça söylemek gerekirse Siber kesinlikle 2’nci tura kalamaz” diye konuştu.

Özyiğit,  son günlerde yayımlanan anketlerde ise toplumun algısının farklı yönlere çekilmeye çalışıldığına dikkat çekerek, “Özellikle  bir anket kasıtlı ve yönlendiricidir” dedi

Sokağın nabzının anketlerde duyurulduğu gibi olmadığını ifade eden Özyiğit, halkın güçlü bir şekilde Mustafa Akıncı’yı desteklediğini ve Cumhurbaşkanlığı makamına seçilecek yeni liderin Mustafa Akıncı olduğunu vurguladı.

Abbas  ELMAS

 

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit Yeni Bakış’a 19 Nisan’da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirdi. Özyiğit,  son günlerde yayımlanan  anketleredeğinerek, “Özellikle  bir anket kasıtlı ve yönlendiricidir” dedi.

 

“Sokağın nabzı Akıncı diyor”

Sokağın nabzının anketlerde duyurulduğu gibi olmadığını ifade eden Özyiğit, halkın güçlü bir şekilde Mustafa Akıncı’yı desteklediğini ve Cumhurbaşkanlığı makamına seçilecek yeni liderin Mustafa Akıncı olduğunu vurguladı. Bazı anketlerde kasıtlı olarak  Akıncı’nın devre dışı bırakılıp, başka isimleri öne çıkarma gayretinin yanıltıcı olduğunu anlatan Cemal Özyiğit, “Bunların vatandaşlarımız tarafından itibar görmeyeceğine inanıyorum, biz halkın hem Eroğlu hem de Siber’in partisine yönelik tepkisini görüyoruz” diye konuştu.

 

 

“Halk Akıncı’yı bağrına basıyor”

Sürekli birçok etkinlikte vatandaşlarla görüşme fırsatı yakaladıklarına değinen Özyiğit,”Halk Akıncı’yı bağırlarına basıyor, diğer adaylara ise nezaketen sesleniyor, bunu açıkça görmek mümkün” dedi.

 

“Eroğlu Akıncı’dan korkuyor”

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nda bir Akıncı korkusu oluşmaya başladığına işaret eden Özyiğit, “Eroğlu bu yarışı kaybedeceğini bildiği için sürekli topluma belli anket veya söylemlerle 2’nci tura Eroğlu ile Siber kalır algısını pompalamaya çalışıyor. Açıkça söylemek gerekirse Siber kesinlikle 2’nci tura kalamaz” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam