Erdoğan’ın eski doktoru anlattı

Erdoğan’ın eski doktoru anlattı - Erdoğan'ın eski doktoru Turhan Çömez, cumhurbaşkanın rahatsızlığı sonrası SÖZCÜ TV'ye açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün canlı yayında geçirdiği rahatsızlık sonrası miting ve açılışları  iptal ederek dinlenmeye çekildi.

Bir dönem Erdoğan’ın doktorluğunu yapan İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, SÖZCÜ TV’de Can Coşkun’un sunduğu Gündem Masası’na katıldı.

“Ne kadar güçlü bir karakter olursanız olun, bilimle çatışmak doğru değil” diyen Çömez şunları söyledi:

– Sayın cumhurbaşkanının bir yorgunluğu söz konusu. Bu yorgunlukla beraber ağır tempoda çalışmak, sağlıkla ilgili büyük sıkıntılar getirir. Dinlenmesi doğru olur. Yakınlarındaki hekim arkadaşlar ne öneriyor bilmiyorum kendisine.

– Her ne kadar bana doktor müsveddesi dese de bir hekim olarak ona tavsiyem dinlenmesi ve beslenmesine dikkat etmesi. Aksi takdirde ikinci bir sorun yaşaması muhtemel.

Dünya basını Erdoğan'ın sağlık durumunu okurlarına böyle aktardıİlginizi ÇekebilirDünya basını Erdoğan'ın sağlık durumunu okurlarına böyle aktardıErdoğan programlarını iptal ettiİlginizi ÇekebilirErdoğan programlarını iptal ettiErdoğan canlı yayında rahatsızlandıİlginizi ÇekebilirErdoğan canlı yayında rahatsızlandı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster