Berkay Tulumbacı evlilik yolunda ilk adımı attı

Türkiye'de Show TV ekranında yayımlanan "Güldür Güldür Show"da "Ozan" karakteriyle büyük beğeni toplayan Kıbrıslı Türk oyuncu Berkay Tulumbacı, bir süredir birlikte olduğu şarkıcı Ezgi Gergin ile evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandı.

Çift, aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişan yüzüklerini taktı.

Ezgi Gergin törende kahverengi ve buz mavisinden oluşan bir abiye elbise tercih ederken, oyuncu da aynı renklerde bir takım elbise giydi.

Berkay Tulumbacı, nişanlandığını kişisel sosyal medya hesabından şu paylaşımla duyurdu:

"Kim derdi böyle bir seriye başlayacağımızı. Ben... Dedim ve başladım. O gün mavi günüydü. Güzel geçti. Bakmayın böyle takım falan giydik. Gereği neyse yerine getirdik. Bindallı bile giyeceğiz. Sonra o takımlar çıkacak, o kına yavaşça yere bırakılacak. Son oyun havası oynandığında, son şarkı çaldığında, o çiçek omuz üstünde havada süzülürken, her yer sessizken, o güzel düğün arabalarına binilip gidilecek. Sonuçta 'hayat uzun, altın uçuyor."

          Bu gönderiyi Instagram'da gör                      

Berkay Tulumbacı (@berkaytulumbaci)'in paylaştığı bir gönderi

BERKAY TULUMBACI KİMDİR?

8 Haziran 1991 tarihinde Lefkoşa doğumlu Berkay Tulumbacı, lise eğitimini Levent Koleji'nde tamamladı. 2011 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

Mezun olduktan sonra çeşitli tiyatro ve televizyon projelerinde yer almaya başladı.

2015 yılında "Kara Ekmek" adlı dizide "Berkant" karakteri ile ilk ciddi ekran deneyimini yaşayan oyuncu ardından 2017’de "Ateş Böceği" dizisinde "Barbaros", 2018 yılında ise "Kocaman Ailem"de "Selim Haznedar" karakterini canlandırdı.

Berkay Tulumbacı, 2019 yılında "Ozan" sahne adıyla "BKM Güldür Güldür Show" ekibine katıldı.

Tulumbacı'nın rol aldığı son yapım ise Ata Demirer'in "Bursa Bülbülü" filmi oldu. Oyuncu filmde "Balıkçı Erol" karakterine hayat verdi.

Oyuncu rol aldığı "İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı" adlı yapımla 2014 yılında Direklerarası Tiyatro Ödülleri'nde "Genç Yetenek", Ekin Yazın Dostları Tiyatro Ödülleri'nde ise "Erkek Oyuncu" ödüllerini kazandı.

Müzikle de ilgilenen oyuncunun "Git" ve "Sen Yazar Ben Hayal" isimlerinde iki de teklisi (single) bulunuyor.