DOLAR 32,5986 0%
EURO 34,9433 0.26%
GBP 40,8022 0.22%
ALTIN 2.422,43-0,30
BITCOIN 2087446-3,38%

Başarı Ödüllendirildi

ABONE OL
5 Mayıs 2015 08:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürüğü Günü nedeniyle resepsiyon düzenledi.Her yıl gerçekleşen Medya Barış Ödülleri töreni de resepsiyonla birlikte yapıldı. Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği Başkanı İzzet Volkan, birlik olarak, ifade, düşüce ve basın özgürlüğüne büyük önem verdiklerini kaydederek, yasal yapısal ve etik sorunlar bulunduğunu dile getirdi. TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit de hala özel sektörde sendikalaşmanın önünün açılmadığını ve iş güvencesi sağlanamadığını kaydederek, bu sıkıntıları aşmanın herkesin görevi olduğunu belirtti.

Talat: Daha çok çalışmalıyız

2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat,  basın özgürlüğü noktasında birçok sıkıntı olduğunu belirterek, daha iyi noktaya gelebilmek için daha çok çalışmak, çaba ortaya koymak gerektiğinin altını çizdi.

Yorgancıoğlu: Özgürlük önemli

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu da sorunların aşılması için görüşmeler yaptıklarını dile getirerek, basında özgürlüğün önemini vurguladı.

Siber: Etik değerler önemli

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber ise özgürlüğün değerinin sağlık gibi kaybedildiğinde anlaşıldığını belirterek, etik değerler çerçevesinde, toplum haklarını dikkate alarak, doğru haber verilmesinin önemini vurguladı.

Akıncı: Doğru haber için kapılarmız açık

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ise görevde olanların basın ile iyi ilişkiler içinde olması gerektiğini kaydederek, doğru haber için kapılarının herzaman açık olduğunu belirtti.

Ödüllerini aldılar

Resepsiyonda, Medya Başarı Ödülleri sahiplerini buldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam