Bahçeli: Soğan diyorlar, yapılan köprülere karşı çıkıyorlar

Bahçeli: Soğan diyorlar, yapılan köprülere karşı çıkıyorlar - Isparta'da vatandaşlara seslenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem vaadiyle Türkiye’nin önü kesilmek istendiğini savundu.

Bahçeli: Soğan diyorlar, yapılan köprülere karşı çıkıyorlar

Isparta'da bugün seçim mitingi yapan Bahçeli, Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı'nı hedef aldı.

Bahçeli mitingde şunları söyledi:

*Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'yi yönetecek ne bilgisi, ne de kültürü vardır. Dünyanın ağırlaşan meselelerini kavrayacak akıl ve sezgiden mahrumdur.

*Türkiye'nin bölgesinde ve küresel alanda sözü dinlenen ülke olmasını hazmedemiyorlar. Soğan diyorlar, yapılan köprülere karşı çıkıyorlar.

*Patates diyorlar, yollara, tünellere, demir yollarına, barajlara, hava limanlarına, uzaya fırlatılan uydulara, denize indirilen uçak gemisine, gökyüzünde süzülen milli muharip savaş uçaklarına itiraz edip kara çalıyorlar…

*Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin geride kalan yaklaşık beş uygulama döneminde, Cumhur İttifakı olarak kronik sorunlara neşter vurduk. Çözümsüz gibi duran tüm sorunları çözmeyi başardık.

*Cumhur İttifakı'nın umut olduğunu gösterdik. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin muktedir ve müstesna kazanımlarıyla ülkemizin önünün açılmasına gururla şahit olduk.

Bahçeli: Sosyal medyada Türkiye'ye savaş açılmıştırİlginizi ÇekebilirBahçeli: Sosyal medyada Türkiye'ye savaş açılmıştır

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster Devlet Bahçeli Hükümet Isparta MHP Parlamenter sistem seçim Türkiye uçak uygulama